2022-12-30
📍位於荃灣享和街停車場內側,除咗車房之外畀發現一間越南餐廳,店內環境充滿越南嘅氣氛牆上的掛飾,好有feel💗🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳👫人氣抵食二人套餐!!$188Menu內任選2份(粉、麵、飯/咖哩)小食6選3飲品2杯🥤🥤🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳✨✅[海南雞飯]🐔🍚-啖啖油飯,入口軟綿綿飯質感,係我最鍾意嘅口感,無骨雞唔駛lun骨,🐓雞肉口感帶嚼勁,不會過煙韌✨✅👍[蕃茄蟹膏湯檬粉]🍅🦀🍜(扎肉、豆卜、鮮蕃茄、一塊蛋餅,墨魚丸)-吸引係在於越南粉都可以試到用蟹膏湯底製的湯粉,用了心思,豆卜吸盡了湯鮮甜味,墨魚丸及扎肉都爽口彈牙,加入蛋片驚喜,係最佳配搭🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳✨[小食6選3](各3件)✅泰式蝦餅✅泰式酸辣鳳爪✅蒜香魚露雞翼-小食份十足, 蝦餅炸得好乾身,雞翼炸得好乾身入味、泰式酸辣鳳爪配搭醃製酸菜,中和油膩🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳✨[餐茶]🥤✅龍眼冰---🧐大大粒龍眼,好好肉,滋潤又解渴✅凍奶茶---入口滑順
👫人氣抵食二人套餐!!$188
Menu內任選2份(粉、麵、飯/咖哩)
小食6選3
飲品2杯🥤🥤
✨✅[海南雞飯]🐔🍚
✨✅👍[蕃茄蟹膏湯檬粉]🍅🦀🍜
(扎肉、豆卜、鮮蕃茄、一塊蛋餅,墨魚丸)
🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳
✨[小食6選3](各3件)
✅泰式蝦餅✅泰式酸辣鳳爪✅蒜香魚露雞翼
✨[餐茶]🥤
✅龍眼冰---🧐大大粒龍眼,好好肉,滋潤又解渴
✅凍奶茶---入口滑順