2021-03-11
今日放工去咗搵爸爸食飯等爸爸期間見到呢間鋪都一直有人流出入就知道應該係好嘢呢間鋪以手工水餃出名 有好多唔同款嘅水餃揀 可以湯餃可以煎餃 亦有雲吞面嗰啲除此之外 仲有好多小食 雞翼豬大腸嗰啲 有滷水同麻辣兩款口味 最緊要係價錢唔貴 嗌多幾碟都唔肉赤😄終於我哋嗌左牛筋牛肚豬大腸面 老闆拎咗啲辣椒油俾我哋試 點少少已經好麻好正爸爸話牛筋好淋 牛肚豬大腸都好好食👍🏼 滷水雞腎 切咗薄片 軟硬適中 亦好入味 $20仲要好多 抵食芫荽豬肉煎餃 最好食係煎餃 外脆內軟 皮唔會過厚 大大隻 又多餡料又多汁 芫荽豬肉好食 後尾見到原來可以雙拼味道架 下次一定要試埋其他味👍🏼湯小雲吞12粒 嗌湯小雲吞嘅時候老闆都有話雲吞好細粒 我都預咗 因為$20咋 但都有驚喜 佢唔係黃色嘅雲吞皮 可以當係BB餃子 一啖一粒 同爸爸一路傾一路食 好快就食晒了阿華田茶記水準 爸爸飲汽水 甜品就嗌多兩件巴斯克芝士蛋糕 一路食正餐時見到一路好多人叫 幾驚賣晒🙁爸爸本來話好飽唔食 但又食咗好多啖😆 最後都嗌多一件 哈哈
等爸爸期間見到呢間鋪都一直有人流出入
就知道應該係好嘢