2013-08-03
ikea不嬲都算系幾抵食 價錢吾貴 質素有保証。不過吾好既就系lunch好多人食 真系等位都有排 好彩等到就話10分中就得 吾好彩分分中要等30分中〜因為ikea有免費添飲ma 個個都死吾願走。首先 我覺得個兒童餐幾抵食+幾好食 小朋友最中意咩都茄汁 呢個茄汁吾算好酸 小朋友應該幾中意食既 加上d芝士腸真系中間有芝士同好重芝士味!!!仲有我地叫左15粒肉丸 加意粉系吾洗錢既 呢d肉丸系牛肉+豬肉整既 食落去真系好好食 又吾會痴牙。真系食極無停手架 同埋15粒都夠2個人食 當過下癮xd另外個蘋果批系凍食既 我覺得幾特別 因為原粒蘋果大大粒 好大陣蘋果味 加上成件批有d似cheese cake feel 但系又無膩既感覺:P