2020-11-01
想搵個吹水嘅地方可以慢慢消磨時間,所以就搵咗呢間樓上Cafe。呢度佔咗成層,地方好闊落,又有梳化同埋cushion坐得幾舒服。我哋叫咗set dinner , 包$38飲品~每人百零蚊就可以坐足成晚,而且仲有broad game 玩,真係唔錯。✨ 柚子紅茶:味道酸酸甜甜幾開胃,飲到落底仲有啲啫喱添🥰✨玫瑰花洋甘菊茶:清肝明目鬆弛神經,啱晒我呢啲養生系,味道清新。✨卡邦尼煙肉意大利粉:面頭有好多芝士碎,呢個醬汁嘅芝士味非常濃烈,煙肉同洋蔥都非常足料。不過呢個意粉味道比較濃,有人一齊share食會比較好。✨軟殼蟹黑松露意大利粉:隻軟殼蟹都幾巨型而且脹卜卜,食落夠脆口而且有滿滿嘅肉汁,非常滋味。個意粉好有咬口,而且黑松露味好香,感覺creamy 香而不膩。✨朱古力心太軟:跟餐$35就可以加,個心太軟外脆內軟真係好好食,切開都幾流心,加埋雲呢拿雪糕真係好滿足。
✨ 柚子紅茶:味道酸酸甜甜幾開胃,飲到落底仲有啲啫喱添🥰