2021-05-16
有時經過,見到D小食又會望吓睇吓,睇睇吓又不禁的買來吃😂:尤其是在地鐵站內等人的時刻😂肥的來源就是我太為食🐱貓:因為一隻為食貓🐱開心就係咁簡單🥳——————-🟫芝士酥條:芝士味道濃郁,吃落口香脆,入口即溶的鬆化,佐酒一流的小吃———————-🟥金華火腿酥條:金華火腿就吃得多,金華火腿酥條就第一次吃,可能覺得吃的時候會像金華火腿味道的感覺,所以吃時就帶點失望,是香脆又鬆化及芝士味濃,但就不太感覺像是金華火腿味道,如果吃時不是用金華火腿的心態來吃,完全是沒有問題,是好吃又香又脆又鬆化的一款小吃😉————————🟧杏仁小紅莓鳥結糖:鳥🦜結糖的煙靭口感,由細到大都喜歡吃,平日吃了結糖大多是花生🥜杏仁牛奶,而家加咗小紅梅就更加健康好吃😋————————🟨蛋散:我都幾鍾意食香口嘢,蛋散我都間中買來吃吓,吃落脆又香口。雖然我都愛吃蛋散但我絕對不是蛋散😂😂😂😂😂———————🟧腰果杏仁曲奇🍪餅:腰果又是愛吃。加入在曲奇🍪內,仍然吃到香口又脆的腰果😋————————⬛️黑芝麻糯米糍:甜品🍮:好香黑芝麻味,而且足料,糯米糍外皮的煙靭軟熟,確實又是相當不錯👍———————-🟪🔷威路氏果汁:本身我自己都鍾意飲呢
有時經過,見到D小食又會望吓睇吓,睇睇吓又不禁的買來吃😂:
尤其是在地鐵站內等人的時刻😂
肥的來源就是我太為食🐱貓:
因為一隻為食貓🐱
開心就係咁簡單🥳
——————-
🟫芝士酥條:
芝士味道濃郁,吃落口香脆,入口即溶的鬆化,佐酒一流的小吃
———————-
🟥金華火腿酥條:
🟧杏仁小紅莓鳥結糖:
🟨蛋散:
我都幾鍾意食香口嘢,蛋散我都間中買來吃吓,吃落脆又香口。
雖然我都愛吃蛋散
但我絕對不是蛋散😂😂😂😂😂
———————
🟧腰果杏仁曲奇🍪餅:
腰果又是愛吃。加入在曲奇🍪內,仍然吃到香口又脆的腰果😋
⬛️黑芝麻糯米糍:
———————-