2007-10-07 65 浏览
同朋友二人想食豬骨粥,賣哂叫河粉--都賣哂食左個墨丸米,個湯底唔得個待應阿姐反應又慢
同朋友二人想食豬骨粥,賣哂
叫河粉--都賣哂

食左個墨丸米,個湯底唔得

個待應阿姐反應又慢
2007-09-20 59 浏览
試左個雙丸面等外賣時間都唔短但驚喜是面底是用蛋面的丸亦幾爽口放左十幾分鐘都無林哂不錯
試左個雙丸面
等外賣時間都唔短
但驚喜是面底是用蛋面的
丸亦幾爽口
放左十幾分鐘都無林哂

不錯
2007-05-14 60 浏览
面勁有簡水味, 牛腩有渣, d粥杰到好似食餬仔, 叫外賣叫佢要辣椒油永遠都無俾, 但係佢又應左你架, 重有d炸醬面勁難食, 朱肉用雪藏都算, 重要係好似煲完十幾個鐘無哂味果d朱肉用黎做! 試過比街d狗都五食. 米粉又勁難食, d人態度又差, 一無是處!!!!!!
2007-03-31 38 浏览
行過呢到見到有麵食,好奇之下入去叫碗北菇麵。麵本身都過得去,北菇也不錯,可惜北菇個汁比較甜少少,叧外湯面都幾多油。價錢ok。
2007-01-09 36 浏览
我既午餐麵堂有時好怕拖住成班同事去食lunch,又要等齊人,又行得慢又難搵位.想自閉時,總會一條友行去呢間麵鋪食魚旦粉($15)加菜($3).質數唔太突出但都唔太差的;勝在近又親切.女仔食岩哂唔似大大碟碟頭飯咁heavy.
我既午餐麵堂

2006-11-24 49 浏览
1. 面有鹼水味2. 米粉勁難食3. 招呼十分差4. 水餃不好吃5. d粥好像食糊仔6. 衛生十分之差
1. 面有鹼水味
2. 米粉勁難食
3. 招呼十分差
4. 水餃不好吃
5. d粥好像食糊仔
6. 衛生十分之差
2006-06-17 48 浏览
呢度ge牛腩粗麵通常都好味, 但有時D牛腩會唔夠"林", 咁就差D喇! 要加D辣椒油, 就可以帶出成碗麵ge味道! 正!
2006-03-13 26 浏览
對上一次來都冇咁差,今次唔要粗麵要幼麵,費事來到又發漲,麵條比上次好好多,但墨丸就唔多掂,雖然混了馬蹄,又吃到粒粒墨魚,之但係胡椒粉味好重,吃罷一粒已有點不舒服,仲要狂灌水,睇怕真係唔會有下次。

2005-05-19 40 浏览
昨午LUNCH跟同事來吃,要了淨魚蛋、炸醬麵、墨丸粗和油菜。我那碗墨丸粗的粗麵,端來時麵條發漲、食落腍PAT PAT,一都唔爽,墨丸OK啦:油菜明明叫佢少油,但唔知解都係油光反照囉;至於魚蛋,質素一般,雖然不夠彈牙,但頗香魚味。 整體質素只屬中下,而且價錢偏貴。
整體質素只屬中下,而且價錢偏貴。
(非会员)
2001-12-13 21 浏览
佢果d用花椒八角醃到又淋又濃o既牛腩同牛筋好味到唔停得口,牛腩食落唔"chee"牙,雖然要搭幾成個站都要買返到屋企食.淨筋腩一盒$30蚊,牛腩(筋)粉or麵or米線,大大碗都係$16蚊咋!美中不足係有時會有毛,唯有食時睇清潔d,有喎o米挑起佢先囉!