2006-08-16
因為入住迪士尼酒店,可以玩2日,所以第一日的晚餐及第二的午餐,都同HONEY係呢樹開餐晚餐點了以下食物:餐湯+主菜($70):我點了磨茹忌廉湯,味道夠濃,但唔夠熱及唔夠滑.而主菜就點了肉醬意粉,呢個味道唔錯,有好香芝士味,但又唔會覺得好"流".好可惜又係唔夠熱!!主菜+甜品($70):HONEY點了燴豬扖飯,我試左D豬扖同飯,我覺得D汁好咸,冇茄汁味,同唔夠"林".甜品就點了朱古力芝士餅,出奇地好味,夠凍同滑....另加凍檸檬茶($20)以前套餐有飲品,但而家冇左同加左價!!是次盛惠$176第二日的我哋午餐已是四點了,我哋點了以下的食物1.雪糕紅豆冰x 2($25)~行到好累,一來到立即飲左一啖.甜度適中,正!!2.牛腩拉面($55)~味道一般,牛腩入味同幾"林".但就都幾貴3.朱古力芝士餅($25)是次盛惠$143想坐得好d同價錢合理,就可以到此餐廳,但記得要book位,唔接受walk in 架^^
晚餐點了以下食物:
另加凍檸檬茶($20)
以前套餐有飲品,但而家冇左同加左價!!
是次盛惠$176
第二日的我哋午餐已是四點了,我哋點了以下的食物
3.朱古力芝士餅($25)
是次盛惠$143