餐厅: 大家樂 (形點 II)
资讯:

2017-07-17 268 浏览
見到形點II嘅大家樂終於開咗,又多一間平民食肆真好今日放工去買左個下午茶:碗仔+翅雞翼+粟米,餐牌最底寫住加配意大利咖啡加$9,但無好似其他餐咁寫配汽水或茶... 俾錢時好彩問一問,原來$29嘅下午茶係無野飲(冇嘢飲其實唔算下午茶囉?)! 返到屋企,發覺碗仔翅原來只有半碗,啲餸大大嚿,份量唔多,但味道好食過大X活嘅,雞翼同粟米正常,唔會乾身由於等外賣同取餐同一位置,外賣係有個姐姐喺櫃檯拎個餐落嚟再幫你包起,全部人塞晒係同一個地方好逼夾,而顯示牌號碼亦不正確,包外賣個姐姐話「顯示牌號碼唔啱㗎,每5分鐘就出個號碼,但啲餐根本出唔切」,我個外賣係等左7分鐘顯示牌就show 可取餐,但實際等左差不多15分鐘...雖然堂食地方唔大,但啲座位睇落坐得都好舒服,唔同以前固定卡位啲椅無得郁,整體感覺寬敞,服務都幾好
見到形點II嘅大家樂終於開咗,又多一間平民食肆真好

雞翼粟米正常
碗仔翅得半碗,冇乜料
2017-07-15
15 分钟 (外卖自取)