2004-03-09 32 浏览
服務差:待應和接待員態度差,無禮貌。而且手同頭髮都不齊潔。衛生差:備準好的食物放在無蓋的車仔上,而架車仔就是但停係通道中間。食物差:不好吃而且叫10樣o黎5樣!就算有o黎,D數量都無次準!
服務差:
待應和接待員態度差,無禮貌。而且手同頭髮都不齊潔。
衛生差:
備準好的食物放在無蓋的車仔上,而架車仔就是但停係通道中間。
食物差:
不好吃而且叫10樣o黎5樣!就算有o黎,D數量都無次準!
1K
2004-02-15 14 浏览
與家人和朋友去過數次,都算OK。6個人或以上有房,啤酒和清酒任飲。每台供應一隻船(魚生)和小火� ,每次都是5:30pm~7:30pm時段去,未試過要等位,招呼不錯。我相祇要大家明白付出和回報應成正比,便會像我一樣滿足地離開此店。
與家人和朋友去過數次,都算OK。
6個人或以上有房,啤酒和清酒任飲。
2004-01-11 10 浏览
去之前, 如果唔係朋友介紹, 應該都唔會去... 事關睇之前d feedback 都唔係太好....但係今日去到, 覺得佢都唔差.... 侍應態度雖然未至於勁殷勤, 但係話佢地親切有禮貌就一d 都唔過份. 食品質數都算中上, o係$100-150 價位自助餐黎講算幾好添..P.S.而家(2004 week 2) "便利" 同"3 周" 仲有8 折coupon....
P.S.
2003-12-23 21 浏览
叫d野遲遲都唔黎,又黎錯,叫十樣有一半都唔黎.....
叫d野遲遲都唔黎,又黎錯,叫十樣有一半都唔黎.....
2003-10-16 9 浏览
勁差呀,得個平字!服務態度勁串,已經早一日book左位仲要等左個幾鐘,叫佢搵經理投訴,個接待員夠膽死用粗口罵個客(痴x線),今時今日咁既服務態度佢地等執笠啦。
2003-10-14 13 浏览
前一排同阿爸去食,上去前見到一大班學生排隊等補習^__^"坐低即見一隻魚生船,都算新鮮,幾好。佢地將食物分幾類,每次每張紙最多可tick三種,為免浪費,good idea!任食餐廳呢,食物要求都唔會太高喇。要讚下個火鍋,魚頭,豆腐,粗粉絲,甜就甜少少,但都OK。佢地D魚生都算幾新鮮o架。個燒鯖魚幾好味,可以俾多o的lemon就好喇芝麻雪糕係雀巢的,ok啦。最開心係間餐廳有個大pplasma,播完japanese mtv後居然播當日新出的dvd港產片(有sammi,古仔,阿sa同劉青雲那套,片名大家心照~),厲害!好!
前一排同阿爸去食,上去前見到一大班學生排隊等補習^__^"
坐低即見一隻魚生船,都算新鮮,幾好。