2023-09-02
📍長沙灣-Sushiro 壽司郎🍣✨今日同大家分享foodie介應該最多人post嘅壽司郎🍣對比起其他foodie朋友仔 我真係冇佢哋咁勁可以每一期都追到最新promotion嘅壽司🥹🥹❤️所以就同大家分享我最常叫嘅幾碟壽司吧 🍣海膽軍艦個人覺得海膽軍艦好高性價比!雖然食落去唔會話同出邊比較貴嘅日本餐廳有得比 但係只係$2x!! 呢個價錢食到海膽仲想點?🤣🤣🍣🍳茶碗蒸每次食壽司郎都想食啲熱食 但係佢哋嘅湯真係搞唔掂 個人嚟講覺得好多味精同埋唔好飲🥲所以就會叫茶碗蒸!食落去好暖胃~ 入邊都好足料!🐟三文魚籽軍艦我完完全全係一個三文魚籽怪!雖然佢哋嗰間嘅三文魚籽嘅魚味唔算好重🐟🎣但係都有好處嘅起碼唔會腥!過下口癮都不錯!以上就總括左我每次去食壽司郎都會叫嘅三款食物!喺相入邊有提及,但係caption冇嘅 都係我覺得性價比偏低 又或者冇鮮味嘅食物 通常叫過一次就唔會再叫♪( ´θ`)ノ🤍🩵 Btw: 💫特別推介大家朝頭早11:00去食!因為係可以walk-in!! 完全唔使等位✨👍🏻趁呢幾日打風 會po埋喺日本食嘅壽司郎!🥺❤️同大家做個對比!————📍長沙灣-Sushiro 壽司郎🍣✨ 地址:
🍣海膽軍艦
🍳茶碗蒸