2005-12-21
裝修舒服乾淨, 服務態度好好, 好nice好有禮, 亦會問客人意見, 但食物質素真係差d...同朋友一行三人食唔同野:湯: 無論紅湯定白湯都鹹, 係好重0既鹽味, but如果飲啖白湯再飲紅湯, 會覺得紅湯無咁鹹主菜: 朋友食牛尾, 話ok, 朋友食焗豬扒飯, 試咗少少飯, 都食得吓, 但太乾, 豬扒, 都係鹹, 所以朋友都無乜點食到, 食d飯算, 我食比目魚扒, 一嚟到, 賣相真係唔靚, 食落都ok, 但唔算得好食, 至於伴碟薯菜, 薯切粗條連皮炸, 但外面炸得唔脆, 至於其他烚菜, 可能係已經無乜心機食, 好少可食剩一大堆. 綜合嚟講係隻碟好靚, 但賣相唔靚, 味道亦麻麻.但見到d staff係好有心做, 所以問到時都老實講番話食物係差d, 而且太鹹, 只要有心肯improve, 一定得0既, 都值得再俾機會.
同朋友一行三人食唔同野: