2025-07-31
今日諗住喺公司附近近近地去嘆吓鬆下,就諗住食啡奴,點知係我自己搞錯咗!服務都不在下,原來食物都咁參半我哋兩個叫咗一個三文魚碎蛋漢堡包,牛柳定食做,巴斯克蛋糕,兩杯咖啡。三文魚碎蛋包先嚟,個包算幾好食,但蘑菇湯同個包唔熱只係暖,當時諗點解個湯同個包唔係熱嘅?但當時都照食,之後就嚟牛柳定食,但望落去牛嘅肉質都麻麻,叫嗰時諗住牛柳起碼都腍腍哋。點知一入口韌到咬唔開,我哋食咗三舊就再無食,佢收走時都無望吓點解啲牛淨返咁多,我忍唔住就同侍應講好韌咬唔開,問佢係咪正常,佢只係話同我反映之後都無再回應,我覺得呢間嘢無心做生意,正常都會話唔好意思我哋會多加注意‼️講真我又唔R嘢,只係好鍾意食嘢,覺得店主浪費食物!啲嘢唔熱都已經扣分!比客食埋啲咁嘅牛(垃圾)真係當客人係傻仔!真係好嬲!以後都唔會再去火🔥火🔥火🔥總結蛋糕正常,咖啡一般,漢堡包可以,牛柳絕不合格!但所有食物都唔係熱只係暖!