2024-01-20
呢間養生即食燉品專門店😝,我係2018年果時已經開始買😎,由網店發展到而家有兩間實體店🥹,真係唔容易😍,我知道佢地係新蒲崗開左新分店😈,咁近我公司就緊係要去支持下❤️- 北海道3.6牛奶木瓜燉雪燕☺️ $58奶香味濃郁🍼,雪燕質地滑溜,啜一聲就滑入口裹😛,雪燕份量很多,每一口都食到😍,加上清甜木瓜增加口感,感覺好滋潤🥰- 芝士奶蓋燉蛋🧀 $58濃稠鹹香芝士奶蓋🧀配上口感綿密嫩滑燉蛋🥚,蛋香混合奶香,入口即溶,好有滿足感😍- 膠原蛋白濃雞湯🥣 $68真空包裝設計,方便隨時翻熱👍🏻,雞湯濃郁鮮甜😝,入口順滑舒服,膠質重😗,有漿口感,飲得出用左好多材料熬製而成🤩,充滿大量骨膠原的感覺🥰- 麻辣雞翼尖🐔 $25雞翼尖帶有微微甜辣味🌶,加上大量蒜蓉調味🧄,味道香濃,雞翼尖炆到軟腍入味😋,十分惹味,我諗送酒應該是個不錯選擇🤣好開心見到佢地發展得咁成功😘,而家仲推出咁多新款式甜品、燉品、小食😈,等我下次再買多啲同屋企人Happy Share❤️📍 啖啖燕窩 - 新蒲崗新蒲崗彩虹道226-228號永顯工業大廈地下C3號舖@damdambirdnest@damdamspk另有分店: 觀塘#justlinggg
- 北海道3.6牛奶木瓜燉雪燕☺️ $58
- 芝士奶蓋燉蛋🧀 $58