2019-08-17
朝早返工,個人都未醒,點先可以令到個人充滿力量迎接新一天?最好既方法緊係食個好味既早餐啦👍🏻今日返工經過唐記包點,見到大排長龍,好香食物既味道,就跟住條隊排下,睇下有咩好食,有咩咁香😂原來朝早佢地一開工,已經將新鮮既包點同埋蒸飯蒸熱,所以就聞到咁香既味道。我見到佢地有新推出既華田奶茶,未試過,就要左一支,重買左個鳳爪排骨飯,一份燒賣同一份牛肉球,咁就迅速走返公司食早餐。一打開膠袋,見到個食物合,我先知道原來唐記包點啲食物係由香港製👍🏻👍🏻一定要支持下。先食個鳳爪排骨飯,個飯仍然係熱辣辣,啲飯蒸得啱啱好,吾會超硬👍🏻👍🏻而且佢地會比埋蒸飯豉油,豉油唔會太鹹,帶有少少甜味,令呢個蒸飯更加之好味👍🏻👍🏻而且個鳳爪亦都唔會太淋,食落好有口感。我都好耐冇食過咁好味質素咁高嘅鳳爪排骨飯,我覺得比起響酒樓食嘅鳳爪排骨飯更勝一籌。👍🏻👍🏻另外,山竹牛肉球同埋燒賣都好好味,牛肉球唔會太多粉,出面好多牛肉球粉多過牛肉,食落口只會覺得食緊一舊粉團。而呢個牛肉球,我真係食到牛肉嘅味道,配上喼汁非常好味😘食咗咁豐富嘅早餐,當然唔少得要嘆番一杯奶茶,佢哋新推出呢種阿華田奶茶非常好味,入口你會感覺到阿華田嘅甜味,加
而且個鳳爪亦都唔會太淋,食落好有口感。
食咗咁豐富嘅早餐,當然唔少得要嘆番一杯奶茶,佢哋新推出呢種阿華田奶茶非常好味,入口你會感覺到阿華田嘅甜味,加埋香滑嘅奶茶,口感一流,而且非常非常香。飲埋呢支阿華田奶茶個人即刻醒神晒,充滿力量,可以迎接新嘅一日👍🏻