2019-08-10
經過深水埗站準備坐地鐵返屋企,俾我發現佢啱啱開咗間新嘅唐記包點,成日都覺得唐記嘅包幾好食但係我經過親都係食飽咗,難得今日未食嘢又唔想煮飯,決定去睇吓有啲乜嘢食。原來依一間新開店做緊優惠全部蒸飯都係$18 ,仲平過特惠快餐店,我見好多深水埗居民亦都過嚟買個蒸飯食,所以夜晚我去到就好多嘢都售罄啦。佢仲做緊個優惠加多$14就可以要多個點心,冇咁悶。打電話問完屋企人,買咗章魚肉餅飯,口口嘅肉餅有啲章魚粒喺裏面,小小咸個肉都幾鬆軟同埋北菇雞飯,雞肉都幾多北菇就剩係得一件,$18就真係好抵啦見佢有優惠就額外加咗兩個點心,山竹牛肉球,佢另外跟左一包夾汁,個牛肉球仲有啲馬蹄大大粒同埋燒賣,叫做每樣平左$3咁多啦,竟然仲有四粒蝦仁起燒賣上面,$14都幾大粒唔係街邊魚肉燒賣完美嘅一餐又點少得甜品呢,本來想食腐竹糖水點知賣晒唯有食番薯糖水啦,估唔到有拍得住出邊啲糖水舖好多料個番薯仲好林添重點左兩隻包做聽日早餐食,叮一叮就食得返到屋企打開好豐富呀,你咁多嘢$100都唔使,非常優惠
原來依一間新開店做緊優惠全部蒸飯都係$18 ,
佢仲做緊個優惠加多$14就可以要多個點心,冇咁悶。
重點左兩隻包做聽日早餐食,叮一叮就食得
返到屋企打開好豐富呀,你咁多嘢$100都唔使,非常優惠