2023-12-05
*/好耐冇食過拉麵🍜今次我哋去左荃灣搵好嘢食😍我哋去左荃灣友拉麵🍜餐廳環境:呢間舖頭都係日式裝修,但好特別有貓貓主題😍勁多貓貓相同埋擺設,好可愛🤭🤭整體環境乾淨衛生,有高枱可以坐👍🏻食物方面:我哋今次叫左兩碗拉麵🍜同一樣小食😝蔥山拉麵🍜吾係講笑,碗麵一黎到我哋嘩左一聲😂😂因為真係成座蔥山嘩😂😂勁多蔥呀,食都食唔哂😂😂配料仲有豚肉、味玉、海苔、竹筍等,第一次食咁多蔥既拉麵🍜幾特別🤭🤭黑蒜油札幌味噌拉麵🍜呢碗個湯超濃黑蒜油👍🏻👍🏻十分之香,不過食開淡味既人可能會吾中意🫣我就食開濃味嘅,所以覺得幾好👍🏻勁多配料,豚肉超大塊,食到好滿足😍拉麵都十分彈牙,正,食完真係飽到上心口,建議細食既朋友可以share🤤🤤🤤小食:免治雞肉棒我哋今次仲叫左個小食雞肉棒🍗熱辣辣香噴噴😍外皮幾脆口,肉味夠濃👍🏻可以一試😝😝荃灣 友拉麵地址: 荃灣西樓角路202-216號昌寧大廈1樓53-54號舖電話: 24998383
好耐冇食過拉麵🍜今次我哋去左荃灣搵好嘢食😍
我哋去左荃灣友拉麵🍜