2020-01-01 566 浏览
元旦小故事😂😂今日同99去旺角行街,一落車聞到陣香味,突然好肚餓,我話想食燒賣,被99拒絶咗。佢話食雞蛋仔就差不多,沿路都唔見雞蛋仔檔,最後見“八公”有賣,叫左一底。等左二分鐘預熱爐,99心急人等唔切,話要轉腸粉,我就話唔好麻煩人,店員見我地在拉扯,主動話唔緊要,未整轉比我地啦。店員問係邊個想食,我同99互指話係對方,佢誤會左我地在爭執😂😂主動話送一串比我地過口癮,冇錯!係一串雞蛋仔!仲話新年流流,見到我地母慈子孝,有願望就要實現佢😎好人一世平安!好有愛呀講返食物……腸粉滑、芝麻香,雞蛋仔香口、製作嚴謹,店員一直用測温機check住温度。不過……提醒大家,店内係冇一串雞蛋仔賣架!

元旦小故事😂😂

好人一世平安!好有愛呀

不過……提醒大家,店内係冇一串雞蛋仔賣架!

2020-01-01
2019-12-31 274 浏览
豆腐花滑溜, 仲配埋老闆話係鮮榨薑汁薑味好重, 值得一試。 老闆好好傾好有人情味好有禮貌。原本諗住兩個人叫一碗豆腐花 試下, 點知老闆都特登畀咗兩個位我哋坐,仲幫我哋 抹乾淨張枱。

• 豆腐花
2019-11-02 368 浏览
今日來旺角行街街,行到肚仔餓,見到閒新開小食店,坐低試下啦,嗌咗魚肉燒賣,豬肉燒賣,串燒牛肉,魚蛋,好好味,個咖哩汁超正,唔記得影低,魚蛋仲有陳皮味。食到小朋友都話正,老闆好好人,態度有禮貌。下次一定再來。
2019-09-22 399 浏览
今日去完旺角shopping行過見到這間小食店試食,有幾款小食可以試吓 ~ 西瓜波夠清甜,腸粉加咗少少豬油夠香滑,咖哩陳皮魚蛋夠晒入味,串燒夠香口。值得一試👍🏻