2023-08-29
說話無須多講,看圖說話,這就是一切!;)性價比超高~餐廳仲播緊梅姐、哥哥金曲♬🔸 小籠包胡椒湯 $𝟒𝟎Ꙭ 一上枱就見到有成𝟒粒既細細粒籠包胡椒味幾濃➤少少辣 味道可接受✌︎︎✌︎︎.🔸 香煎脆邊蛋肉餅飯 $𝟒𝟐必推!ヽ(♡‿♡)ノ 隻🍳煎到好靚仔 最愛食脆邊既唔好錯過 一吉中間流心🥢蛋黃沾滿飯粒🍚啖啖滋味在心頭🥹 每次黎都要食!!.🔸蛋炒豬腸粉 $𝟐𝟕味道唔錯 落啲啲老抽去炒 幾有鑊氣 蛋既份量都算多😍 𝐩𝐬.一定要加辣油食 ❤︎︎.🔸鮮蝦胡椒湯米 $𝟒𝟖蝦係幾彈牙 如果叫左小籠包胡椒湯 但個人覺得試一次就夠~ 因為係一樣味😆.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🌕🌕🌕🌕🌗自私評論:性價比完勝,隻脆邊煎蛋🍳一定要食😍 有時候呢款地道小菜要整得好食 可以好簡單~ 茶記都好睇廚師功架🤪 呢間餐廳雖然話平 坐位唔算話好舒服 地方唔大~但有既係對食物既熱誠,呢啲作為食客係食得出^^❤️ 我仲記得佢之前係大坑個陣既舊店➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
性價比超高~餐廳仲播緊梅姐、哥哥金曲♬
🔸 小籠包胡椒湯 $𝟒𝟎
Ꙭ 一上枱就見到有成𝟒粒既細細粒籠包