2001-06-01 13 浏览
我一向都鍾意食元氣o既, 因為梗係覺得佢比綠色果間大件低食d.不過...............金鍾呢間d 服務就差o左少少啦~個洗手間又唔係太企理咁; o野食咪元氣咁o既味lor, 冇特別好定唔好o既,放心!
2000-09-22 15 浏览
真係好食,好惹味呀!! 另外仲有就係吉列蝦卷,一定新鮮過放係迴轉帶上面o既,實在係太正啦!!! 仲有就係好奇怪o既明明有炸三文魚皮手卷但就無得淨叫炸三文魚皮喎... 同埋佢宜家又有得換o野啦!! 快D 去食多D 啦... 同埋佢D禮物唔係換o左之後就要重新儲過印花架,佢全部都係累積,你可以食o左好似廿個印花之後就換晒所有禮物o架... 佢枝筆都好正呀!
2000-09-17 58 浏览
有波士頓卷-清清O地,炸蝦卷-脆脆O地好咬口,軟殼蟹手卷-好惹味,食其它迴轉壽司食到悶悶O地,一定要試試!
(非会员)
2000-04-15 16 浏览
我第一次到這間分店食壽司,一個小時內分別轉換三次位,食得+分不舒服。