終於等到將中呢間佐賀燒肉谷開張!第一日即刻同老公嚟試😋新開期間 Lv.4 日本佐賀A4和牛海鮮 做promo,有會員可以每人減100,咁梗係食呢個~ 首先會上和牛拼盤+生蠔拼盤,好實在😆 唔似其他 將全部各個level嘅肉同海鮮都擺落去做頭盤,佢呢度只係將我哋lv.4嘅和牛6個部位+每款蠔🦪拿來做頭盤嘅拼盤👍 意在俾嚟試下鍾意邊款👍😊全部6款A4和牛都好好味吖!超嫩😋 然後d生蠔都好新鮮好好食👍👍😋😋 非常值得推薦😋😋 而且牛都有四款以上醬汁,連生蠔都有四款好特別嘅醬汁👍👍 係真係好好食😋😋而職員都好nice,服務也很好,好有耐心👍 又主動又快手,而且我好欣賞佢地對每款肉啦海鮮啦等等都知道應該點燒同燒幾耐先最好食,而且會好主動同我哋進行介紹和幫手👍 職員仲幫我哋逐款和牛+蠔去燒同介紹,燒得好好味又介紹得好詳細,同埋教埋我哋每款點樣燒最好食,見到有需要又即時幫手,非常欣賞👍👍最後加埋士多啤梨綿綿冰+Movenpick雪糕收尾😋😊下次再嚟😋😋😊😊
終於等到將中呢間佐賀燒肉谷開張!
第一日即刻同老公嚟試😋

佐賀A4和牛
生蠔頭盤
牛小排
2025-07-29 0 浏览
見到間嘢新開, 一家四口同外母一齊食飯.入到去服務員態度好好,主動提供嬰兒用品揀咗最平嘅套餐,雖然係最平套餐,但係肉質幾好,不過一口牛太大嚿,有啲韌同比較難熟。其他小食質素都幾好亦有小朋友鍾意嘅雪糕飲品多款
見到間嘢新開, 一家四口同外母一齊食飯.
入到去服務員態度好好,
主動提供嬰兒用品
其他小食質素都幾好