2014-04-14
成日見呢度咁多人,但係食評得咁少,仲要得一個讚,食完真係r哂頭。朝早同男朋友一齊去食早餐,諗住藍田都無咩好野食,都係食番茶餐廳架喇,點知行行下落左呢度,我地見耐無飲茶,又中左入去食。其實我地都唔知大中小特點幾錢,拎左紙就咁劃,佢地早上有張特價紙,都好多野揀,諗住平野都唔會好味得去邊,點知都surprise到我地。特賣類 海王卷: 第一碟上,有d失望,好似用d唔夠熱既油炸咁 蔥油餅:呢個又全完唔同喎,炸好岩岩好,好有蔥油味,咸咸香香好鬼正,我地争住食 唔知咩燒賣:好味,平時我地叫燒賣只會食一粒,今次唔覺唔覺食左兩粒 綿花雞:正,d雞係少左dd, 但綿花好足,重點係,佢地落左臘肉,好惹味! 流沙包:飲茶必食啦!以前食過d唔熱又乾,呢個真係不得了,同包拎落唔多熱,但一滅開少少已經必緊出黎,但要係熱,又係爭住食 另外又叫左 金錢肚:勁厚肉,爽,仲好夠味!好多舊都好大! 網絲煎餃:d肉乾左dd,但都好味 咩野翠玉腸:成餐最精彩呢碟 ,拎出黎已經好靚,好味不解釋,諗起又想食。其我同男朋友都唔常飲茶,一齊諗起以前要自己出去拎點心,有人推車仔,宜家買少見少,全部都係劃紙。我
海王卷: 第一碟上,有d失望,好似用d唔夠熱既油炸咁
金錢肚:勁厚肉,爽,仲好夠味!好多舊都好大!
:d肉乾左dd,但都好味