2023-05-19
《回到古代四川火鍋🌶️》———————————————#九龍坎麻辣火鍋 🔥-估唔到北角呢間百貨公司裏面有間咁古色古香嘅麻辣火鍋🏮餐廳設計裝潢走宮廷式風格,有種穿越返去古代嘅感覺,啱哂打卡👑-🐴 三國演義鍋 呢款湯底可以一次過滿足三個願望,包咗高湯、菌湯同輕成都囗味嘅麻辣湯底❤️ 麻辣嗰邊啱放肉類,辣得好爽,而菌湯高湯都好鮮,用嚟煮蔬菜就最啱啦🌱-佢嘅肉類全部都賣相好吸引,招牌手切牛肉同雪花肥牛舌食起嚟都啖啖肉,肉質軟淋,牛味濃郁,油脂岩岩好🐮 而豬肉方面,精品五花肉亦爽口彈牙, 口感一流🐽 -個人推介一定要嗌呢個農家一品香,裏面包咗腐皮、凍豆腐同豆皮,返落去麻辣湯底裏邊出晒啲精華食超正😋-另外我哋仲嗌咗菌菇拼盤、魚皮餃同響鈴,夠哂豐富😝 加30元一位就可以任飲紙包飲品,爽!-⭐價錢參考:(另收加一茶芥)三國演義鍋: $116招牌手切牛肉 (小份):$123精品五花肉 (小份):$43響鈴 (大份):$36農家一品香:$46菌菇拼盤:$68魚皮餃 (小份):$36雪花肥牛舌 (小份):$53全桌30元/位紙包飲品暢飲:$30🍌抵deal 指數:7/10💰人均消費:$310
———————————————
#九龍坎麻辣火鍋 🔥
🐴 三國演義鍋
⭐價錢參考:(另收加一茶芥)
三國演義鍋: $116
招牌手切牛肉 (小份):$123