2023-08-17
搵完恐龍影相,快快手搵地方醫肚,因為想近我塔車返屋企,所以行返去APM。朋友話去頂樓既丼丼屋,佢知道一定有BB椅,時間尚早人吾算多,侍應好好幫我哋放好2張BB椅,我哋收車就可以了。(再遲啲黎就要等位了)餐廳係用QR code落單,我哋分別叫左2個兒童餐(吾知點解價錢比餐牌便宜),另外再叫左2個飯大人食。🐄和風牛肉定食 +胡麻碁子麵(兒) 配清森蘋果汁 🍎:兒童餐入面有西蘭花(如果熟啲會好啲),粟米,番茄仔,腸仔,甜蛋,牛肉(有啲un)同甜品,睇落份量吾算多,但結果都食吾晒,早知我哋大人叫1個飯得啦。🐓唐揚雞定食 +胡麻碁子麵(兒) 配清森蘋果汁🍎:除左雞之外,其他都一樣,我覺得雞比牛好食。🐄十和田燒和牛飯:鐡板用紙圈圍住,以防落汁時會彈到,飯勁大碗,牛肉一般般但都好多塊。🐓鳥開辛味噌親子丼:整爛隻半熟蛋再撈埋啲雞肉,好好味,但吾太食到辣味📌丼丼屋 (創紀之城五期(apm))📍觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)6樓L6-3b號舖
🐄和風牛肉定食 +胡麻碁子麵(兒) 配清森蘋果汁 🍎:
🐓唐揚雞定食 +胡麻碁子麵(兒) 配清森蘋果汁🍎:
除左雞之外,其他都一樣,我覺得雞比牛好食。
📌丼丼屋 (創紀之城五期(apm))