第一次初嘗自助燒烤店🏪 幾方便同新鮮🤪/自助燒烤的設備齊全🍖🔥用QR code點食物枱上有醬汁(柚子汁,燒汁,泰汁)和調味粉(孜然粉,胡椒粉,鹽,辣粉)😽/串燒種類挺多 有40+款✨✅牛 雞 豬 羊 海鮮 丸 腸 蔬菜 甜品🍮/🍢五花腩有點厚度 不算很簿燒起來還有豬油🐷加上燒汁燒後很香 好吃😋.🍢牛舌 有嚼勁 挺彈牙的👅.🍢雞軟骨又嚼勁 不會乾和硬🫶🏻.🍢魚肉年糕燒過後的年糕餡煙韌魚肉軟軟的☺️挺特別 推薦🙌🏻.🍢菠蘿切成長條狀 很甜多汁 不多渣🍍/很乾淨 下單後上菜快燒烤機很容易使用 不易變地獄煮神👨🏻‍🍳很適合想燒烤又不想動手的各位😝
第一次初嘗自助燒烤店🏪 幾方便同新鮮🤪
自助燒烤的設備齊全🍖🔥
用QR code點食物
枱上有醬汁(柚子汁,燒汁,泰汁)
和調味粉(孜然粉,胡椒粉,鹽,辣粉)😽
串燒種類挺多 有40+款✨
很乾淨 下單後上菜快
燒烤機很容易使用 不易變地獄煮神👨🏻‍🍳
很適合想燒烤又不想動手的各位😝
2023-06-14 50 浏览
今日去食串燒自助燒放題🤭🤭呢間真係好好食!食過幾次都係鍾意食呢間,星期六午市 $198/人就有120分鐘自助串燒任食🎉。鍾意呢度超多種類,比起其他地方又大又新,重點係夠乾淨企理,選擇超多。。肉類有:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸、M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩、雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉… 超多款!。蔬菜類就有豆卜、雞髀菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯、秋葵…。其他仲有幾種腸仔:芝士腸、廚師腸、台灣腸;蜆肉、鯖魚、多春魚、魚片頭、墨魚丸、貢丸、魚蛋、蝦卷、燒賣😂飽到上心口,勁滿足既一餐。

2023-06-13 24 浏览
串Grill 120分鐘任飲任食串燒放題🍢$198/位星期六午市時間去到食😋見到有精選M6澳州和牛、紐西蘭牛西冷🥩已經即刻想去食😎餐廳環境都唔錯,冷氣又夠強☺️落地大玻璃,仲可以欣賞到彌敦道嘅街景😇抽風系統都夠勁,唔會聞到好大浸油煙味👍座位唔算好多,所以建議都係預約咗先😙串燒主要都係牛、豬、雞同海鮮😋當然唔少得丸類同蔬菜等🥬串燒種類大概有40款以上👌全程QR Code落單,方便又快捷☺️我個人最推崇呢種燒烤方式😌因為真係好啱我呢種懶人😛直接將串燒放響齒輪位⚙️然後就等佢自己轉😎牛肉轉到幾成熟都由自己決定🐮同埋可以自行落調味粉同埋醬汁😌我個人最喜歡一定係M6和牛牛柳😍肉質鮮嫩,肥瘦適中,絕對係必食選擇😛同埋紐西蘭牛西冷,牛味濃郁,口感都唔錯👌另外魚肉年糕嘅質感都幾特別,可以一試😙估唔到有台灣腸食,口感紮實,煙韌多汁🤤串燒燒賣,我係最喜歡呢種食法😉食落外脆內軟,加埋調味料特別惹味😙甜品亦有原味雞蛋仔、棉花糖同菠蘿串燒😆飲品款式同種類都真係幾多😉全部自助形式,有罐裝亦有支裝🧃串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓
串Grill 120分鐘任飲任食串燒放題🍢$198/位

星期六午市時間去到食😋
見到有精選M6澳州和牛、紐西蘭牛西冷🥩
已經即刻想去食😎
餐廳環境都唔錯,冷氣又夠強☺️
落地大玻璃,仲可以欣賞到彌敦道嘅街景😇
抽風系統都夠勁,唔會聞到好大浸油煙味👍
座位唔算好多,所以建議都係預約咗先😙

串燒主要都係牛、豬、雞同海鮮😋
當然唔少得丸類同蔬菜等🥬
串燒種類大概有40款以上👌
全程QR Code落單,方便又快捷☺️

我個人最推崇呢種燒烤方式😌
因為真係好啱我呢種懶人😛
直接將串燒放響齒輪位⚙️
然後就等佢自己轉😎
牛肉轉到幾成熟都由自己決定🐮
同埋可以自行落調味粉同埋醬汁😌

我個人最喜歡一定係M6和牛牛柳😍
肉質鮮嫩,肥瘦適中,絕對係必食選擇😛
同埋紐西蘭牛西冷,牛味濃郁,口感都唔錯👌

另外魚肉年糕嘅質感都幾特別,可以一試😙

估唔到有台灣腸食,口感紮實,煙韌多汁🤤
串燒燒賣,我係最喜歡呢種食法😉
食落外脆內軟,加埋調味料特別惹味😙

甜品亦有原味雞蛋仔、棉花糖同菠蘿串燒😆

飲品款式同種類都真係幾多😉
全部自助形式,有罐裝亦有支裝🧃

串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)
旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

懶人恩物!自動串燒不是夢!這間自助燒烤專門店環境乾淨闊落,坐得舒服;提供逾40款食物,可於2小時內任飲任食,只需將串燒放上燒烤爐的齒輪自助滾動,食物360度均衡受熱,輕鬆確保熟透!桌上亦有各款調味粉—孜然粉、胡椒粉、辣椒粉及海鹽,十分貼心~肉類有牛、豬及雞,分別切成肉粒方便燒烤,烤到半熟可搽上醬汁,增加濕潤度及味道!海鮮有蜆肉、鯖魚及多春魚,個人推介鯖魚,皮脆肉嫩多汁,口感味道一流!丸類有豬肉丸、墨魚丸、燒賣、台灣腸等;蔬菜類亦十分豐富!有車厘茄、翠肉瓜、雞髀菇、菠蘿、秋葵等,款款燒得入味又Juicy~

2023-06-11 31 浏览
串 Grill 自助燒烤專門店偉大發明可以在室內慢慢燒野食,大熱天氣有冷氣享受吾使熱辣辣一身汗最適合我呢種又怕熱又喜歡燒野食的懶人🤣侍應好詳細解釋如何控制室內燒烤爐,餐廳用 QR code 落單,食幾多叫幾多吾使浪費2小時任飲任食🍡🍢食物包羅萬有🐖🐓🐮🍡🍻🍦🥗豬牛羊雞海鮮蔬菜甜品飲品樣樣都有每一串細細串食物好靚靚好乾淨擺在木架上睇住個火爐自轉串燒,慢慢轉慢慢燒好自癒還有幾款醬汁調味料,自由配搭,各自喜愛的味道😁
串 Grill 自助燒烤專門店

偉大發明
可以在室內慢慢燒野食,
大熱天氣
有冷氣享受
吾使熱辣辣一身汗
最適合我呢種
又怕熱又喜歡
燒野食的懶人🤣
侍應好詳細解釋
如何控制室內燒烤爐,
餐廳用 QR code 落單,
食幾多叫幾多吾使浪費

2小時任飲任食🍡🍢
食物包羅萬有🐖🐓🐮🍡🍻🍦🥗
豬牛羊雞海鮮蔬菜甜品飲品
樣樣都有
每一串細細串食物
好靚靚好乾淨擺在木架上
睇住個火爐自轉串燒,
慢慢轉慢慢燒好自癒

還有幾款醬汁調味料,
自由配搭,
各自喜愛的味道😁

2023-06-10 31 浏览
最近香港都開左好多間呢啲自動燒嘅串燒放題 覺得幾就放題形式任食好滿足 而且自動燒真係啱曬我呢啲懶人 餐牌上面種類亦都好多有肉 海鮮 丸類喺七樓嘅餐廳我嚟過幾次 風景都ok 卡位又大坐得好舒服 嘢飲好多有教主做代言嘅無糖汽水十幾款選擇 多春魚 好快熟 我最鍾意食紐西蘭牛西冷 好香 啖啖肉 擺喺中間大火燒最快熟雞皮 都係另一推薦雞油 好多好香口最後梗係 棉花糖啦配上雞蛋仔 真係好夾棉花糖燒到煙煙靭靭 好有戶外燒烤嘅風味豬五花 豬油好香口 啖啖肉 啱曬我呢啲食肉獸一啖肉一啖凍飲 真係好正都 晚上幾多人最好先book位

而且自動燒真係啱曬我呢啲懶人

豬五花 豬油好香口 啖啖肉 啱曬我呢啲食肉獸

一啖肉一啖凍飲 真係好正都

晚上幾多人最好先book位

2023-06-08 25 浏览
夠chill 輕鬆自動串燒環境感覺唔錯呀!有大大個飲品櫃,有多款不同飲品,小編特別鐘意凍檸蜜🌟🌟🌟🌟🌟,超重蜜糖味呀!朋友就鐘意菊花蜜🌟🌟🌟🌟🌟🌟,菊花味特濃呀!肉類款式都好多,小編特別鐘意牛肋肉🌟🌟🌟🌟🌟🌟同雞肉卷🌟🌟🌟🌟🌟,餐廳所有肉類都有醃製,所以食既時候再掂下燒汁就提升味蕾。日本蕃薯🌟🌟🌟🌟🌟同菠蘿🌟🌟🌟🌟🌟🌟就必叫的,菠蘿超甜呀!小編同朋友大部份都食晒一致認為超好味,而且又好玩又舒服咁燒烤。======詳情======串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #串燒 #自動串燒 #牛肋條 #雞肉卷 #豆卜 #日本蕃薯 #菠蘿 #雞蛋仔 #棉花糖 #台灣腸 #五花腩 #牛舌 #雞翼 #雞腎 #凍檸蜜 #串Grill自助燒烤專門店
夠chill 輕鬆自動串燒

日本蕃薯🌟🌟🌟🌟🌟同菠蘿🌟🌟🌟🌟🌟🌟就必叫的,菠蘿超甜呀!

======詳情======
串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) (旺角)
================

2023-06-04
午餐
  • 牛肋條
2023-06-08 16 浏览
自助式嘅串燒烤真係第一次試,呢間餐廳主打任食港式串燒,款式都幾多,值得一讚嘅係舖頭入面冷氣開得夠大,連對住個燒烤爐都涼浸浸咁,燒耐啲都唔會身水身汗,坐得幾舒服~😆小店喺旺角有兩間分店,座位唔算太多,只有七張六人枱,想同朋友嚟嘅記得book定位!串燒放題任食120分鐘,價錢低至$198,可以任食澳洲和牛、紐西蘭牛、黑毛豬同埋其他海鮮、蔬菜串燒,款式多達40款,仲有汽水櫃任飲嘅飲品,仲有得加錢飲啤酒,啱晒同朋友傾住計慢慢燒!------------------------------🍖◖ 120分鐘任食串燒放題◗ $198 p.p.呢個價錢係星期六午市時段三點前入坐,黎食個weekend brunch,就算平日晚市時段都只係$248,性價比嚟講都幾高!每張枱都會有啲醬料同調味粉,佢嘅燒汁甜甜地幾惹味,可以根據自己口味加上孜然、椒鹽同辣粉,串燒嘅風味出晒嚟!❤️▪️ 肉類🥓肉類雞牛豬羊都有齊,大推佢嘅牛舌👅同雞腎,爽脆多汁,而且味道濃郁!豬肉有豬肉眼、五花肉肩胛肉豬大腸;牛肉有和牛牛柳、牛西冷、牛舌、牛肋腩;雞肉有雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮同雞卷;羊肉就有羊肉卷。個人覺得佢嘅牛類幾好食,牛味幾濃郁

🍖◖ 120分鐘任食串燒放題◗ $198 p.p.

▪️ 肉類🥓
肉類雞牛豬羊都有齊,大推佢嘅牛舌👅同雞腎,爽脆多汁,而且味道濃郁!豬肉有豬肉眼、五花肉肩胛肉豬大腸;牛肉有和牛牛柳、牛西冷、牛舌、牛肋腩;雞肉有雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮同雞卷;羊肉就有羊肉卷。個人覺得佢嘅牛類幾好食,牛味幾濃郁,但係小心唔好燒得太過,燒到七成熟,搽上佢嘅燒汁在燒多一陣就可以上碟,唔係外皮就會太乾~

▪️ 海鮮類🦑
海鮮有蜆肉、鯖魚同多春魚,多春魚真係必試,啱啱燒出嚟外脆內軟,加上椒鹽,真係超級正!

▪️ 丸類🧆
提供唔同嘅丸類同腸類,同樣地燒出嚟都好出色,丸類有魚片頭、墨魚丸、貢丸、魚蛋、蝦卷、魚肉年糕、燒賣同豬肉丸;而腸類就有芝士腸、廚師腸同台灣腸。個人覺得墨魚丸、貢丸、魚肉年糕都好好食,腸類就推薦芝士腸,燒出嚟脆皮爆汁💦,口感味道都好正,但小心會辣到嘴!

▪️ 蔬菜類🥬
其實蔬菜類串燒燒出嚟都幾好食,但奈何平時出面食性價比真係唔高,喺呢度可以食多幾轉都冇問題~😎佢提供豆卜、雞髀菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯同秋葵。個人覺得要試豆卜、雞髀菇同秋葵,搽埋個醬汁,燒出嚟有啲焦糖嘅感覺,外脆入面好多汁,口感味道都幾好!

▪️ 小食🍍
佢小食類都有唔少選擇,有燒菠蘿、雞蛋仔同棉花糖,作為餐後甜點都唔錯!菠蘿好甜好多汁,見到佢係用新鮮菠蘿切出嚟,幾高質!個雞蛋仔外表好普通,但燒完之後,外面脆脆地入面暖暖哋軟綿綿咁,口感味道都冇得彈!

▪️ 飲品🥤
佢呢度嘅飲品樽裝比較多,有豆漿、檸檬茶、檸檬蜜嗰啲,個人覺得佢飲品都安排得唔錯~

🌟Encore指數:8.5/10
2023-06-07 27 浏览
Craving barbecue but too lazy to grill your own skewers?This latest addition is a veritable paradise for epicureans with an affinity for intricate flavors and textures, yet is frankly, like us, a tad bit lazy. The state-of-the-art automatic grilling stove ensures that each dish is cooked to perfection, while the complimentary free-flow spread of meats, vegetables, and grilled snacks, including innovative treats like marshmallows and egg waffles, is a feast for the senses. A free-flow drink secti
A free-flow drink section offers an extensive selection of refreshing beverages that complement the savory spread.
Especially a must-visit destination for friend groups or couples seeking a culinary expedition replete with delectable delights - yet hope to spend their time on chitchat rather than manual grilling.

📍串Grill 自助燒烤專門店
2023-06-07 42 浏览
吃串燒並不便宜,動輒也要二三十元起一串,想多吃去放題店就是好選擇。今天就去了旺角這家【串grill】,二百多元吃足兩小時,很容易就回本啦~我們二人坐卡位,相當寬敞。手機掃QR code點食物,有大約40款可選擇。飲品則自行到雪櫃取。串燒爐是自動轉的,不用人手翻轉,放下去等熟就可吃。牛類有【M6和牛牛柳】、【紐西蘭西冷】,肉色紅潤、肉味濃郁;豬類【豬五花】脂肪必例足,吃起來油香肉香兼備;雞肉必食【雞翼】,燒出來香吃十足;肉類以外還有其他選擇,海鮮我喜歡【多春魚】,魚味十足魚春多;丸類推介大大粒【墨魚丸】;喜歡吃甜的可點【雞蛋仔】,燒出來香脆可口;要吃得多必需有策略,間中可燒【菠蘿】,酸酸甜甜幫助消化。大滿足!

大滿足!
2023-06-07 33 浏览
卡位坐得舒服冷氣開得夠大唔會食到身水身汗鍾意肉既牛肉、豬肉、雞翼、雞軟骨、呢啲大路野都有齊小朋友鍾意既丸同腸都幾多選擇廚師腸芝士腸同台灣腸都有齊解膩既勁推燒秋葵、菠蘿🍍同車厘茄!車厘茄同菠蘿超juicy等肉燒好既時間建議食啲蔬果調味粉同醬都係檯面自助任落推孜然粉落咩都夾野飲就飲品櫃自助有氣冇氣都有想飲酒就要加錢~食物份量係跟人數出所以唔係一次落幾多柯打都照出架可能要order多幾次地點就腳既個環境都舒服好岩情侶慢慢食
卡位坐得舒服
冷氣開得夠大
唔會食到身水身汗

鍾意肉既牛肉、豬肉、雞翼、雞軟骨、呢啲大路野都有齊
小朋友鍾意既丸同腸都幾多選擇
廚師腸芝士腸同台灣腸都有齊

解膩既勁推燒秋葵、菠蘿🍍同車厘茄!
車厘茄同菠蘿超juicy
等肉燒好既時間建議食啲蔬果

調味粉同醬都係檯面自助任落
推孜然粉
落咩都夾

野飲就飲品櫃自助
有氣冇氣都有
想飲酒就要加錢~

食物份量係跟人數出
所以唔係一次落幾多柯打都照出架
可能要order多幾次

地點就腳既
個環境都舒服
好岩情侶慢慢食
2023-06-03 24 浏览
第一次嚟呢間傳銷舖食,老闆真係好幽默,一嚟就叫我哋叫叫晒成個架串燒😂😂🤣真心比間舖頭嘅環境驚喜到,少有地可以去到一間咁乾淨嘅串燒店,😍😍😍😍❤️啲嘢食又新鮮又好味😋嘢飲嘅選擇真係好多,而且有一啲高質素野飲。仲有我好鍾意佢勁強勁嘅冷氣,串燒唔使郁手,我放上去佢自己轉轉轉一陣就食得。今日啲嘢食好新鮮又好味,所以我同個細食嘅朋友都忍唔住食咗勁多串😂😂🤣🤣😂我個人覺得佢啲牛肉串燒都好好味,豬腩片都好好味,仲有佢個粟米🌽仲有,我好鍾意佢個柚子醬❤️❤️❤️😍😍😍
嘢飲嘅選擇真係好多,而且有一啲高質素野飲。
仲有,我好鍾意佢個柚子醬❤️❤️❤️😍😍😍
2023-06-01 86 浏览
本來約咗朋友去大美督燒烤 點知突然落大雨☔️上網搵先發覺原來而家有呢啲室內嘅串燒餐廳 最正嘅系唔使自己拎住支叉 部機可以轉轉轉 啱曬我呢啲懶人❣️精選澳州和牛任飲任食 $238/位🥢牛類🐮M6和牛牛柳 紐西蘭牛西冷 牛舌 美國牛肋腩今日嘅重點就系狂食和牛 唔好以為飲食質素好差燒完之後令立立 牛味濃唔韌好咬 食肉獸真系可以由頭食到尾🥢豬類🐷美國豬肉眼 豬五花 豬肩胛 豬大腸豬五花吱吱聲 油脂豐厚💦加埋脂肪含量較少嘅肉眼一齊食 肉質嫩滑兩邊平衡返🥢羊類🐏羊肉卷平時去燒烤場邊有得食羊 而且仲要一啲騷味都無🥢雞類🐥雞腎 雞軟骨 雞皮 雞卷肉 雞翼全部都系平時食燒烤放題必食嘅小食想話雞皮真系好正 平時出去可能10幾蚊先得細細串 呢度成支鐵支由頭串到尾 加埋柚子醬一齊食就唔怕漏🥢腸類🌭芝士腸 廚師腸 台灣腸🥢海鮮類🐚蜆肉 多春魚 鯖魚蜆肉真心有驚喜 店員逐粒逐粒串起 一串10粒簡直系誠意之作🥢丸類魚片頭 墨魚丸 貢丸 魚蛋 蝦卷 魚肉年糕 燒賣 豬肉丸啲丸燒完搽返個秘制燒汁 呢個唔錯🥢蔬菜類🥬豆卜 雞髀菇 翠玉瓜 車釐茄

❣️精選澳州和牛任飲任食 $238/位

雞髀菇翠玉瓜好新鮮 孜然粉 七味粉 椒鹽一片具全🧂

🥢甜品類🍧
棉花糖 原味雞蛋仔 菠蘿

真系由小食 主食 到甜品都有供應 絕對唔馬虎
120分鐘任食真系可以捧住個肚走 夏天戶外咁多蚊BBQ癮起真系可以再嚟過喎
2023-05-14
午餐
2023-06-01 25 浏览
之前有段時間好興自助串燒放題啱晒啲懶人放上去自動轉就有得食望住佢轉都幾過癮 haha嘢食方面乜都有啲雞、牛、羊、豬、腸、丸、蔬菜、甜點最有印象係雞腎同埋牛舌🐓雞腎厚切又大粒 入口好爽!🐄牛舌同樣厚切有口感 牛味重🌭朋友最鍾意台灣腸 脆皮又爆汁醬汁調味都有唔少選擇🤫燒汁、柚子汁、泰式汁、椒鹽、鹽、孜然粉、辣粉串燒都係同孜然粉最夾😚飲品有我最鍾意嘅ooha梳打汽水檸檬茶豆漿烏龍茶都有🐷
之前有段時間好興自助串燒放題
啱晒啲懶人放上去自動轉就有得食
望住佢轉都幾過癮 haha

嘢食方面乜都有啲
雞、牛、羊、豬、腸、丸、蔬菜、甜點
最有印象係雞腎同埋牛舌
🐓雞腎厚切又大粒 入口好爽!
🐄牛舌同樣厚切有口感 牛味重
🌭朋友最鍾意台灣腸 脆皮又爆汁

醬汁調味都有唔少選擇🤫
燒汁、柚子汁、泰式汁、椒鹽、鹽、孜然粉、辣粉
串燒都係同孜然粉最夾😚

飲品有我最鍾意嘅ooha梳打
汽水檸檬茶豆漿烏龍茶都有🐷

2023-06-01 24 浏览
串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場) 地址: 旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓年青時愛與友人入郊野公園bbq,步入了中年人懶了體力也大不如前,沒法拿著一抽二袋去起爐,改了習慣去餐廳食,一樣咁開心任食串燒120 mins 串燒已串好及調了味,用qr 落單。個燼會自轉, 而金屬串是配合爐設計, 燒得均勻又可以空出雙手。由海鮮形各類肉串及丸類都有, 雞肉串同牛醃得好份味, 愛香口的雞翼同RIBS燒熟後極之惹味。台灣腸爆汁,翠玉瓜,青椒,日本迷你紫甜薯yummy yummy 有好多調味粉在每張檯上,任君選擇。甜品有菠蘿, 綿花糖汽水甜點雪糕都包了,任飲任食個360 度自轉爐超方便,攪到我都想買個返屋企玩
串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場)

地址: 旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓

任食串燒120 mins

有好多調味粉在每張檯上,任君選擇。

甜品有菠蘿, 綿花糖

汽水甜點雪糕都包了,任飲任食

個360 度自轉爐超方便,攪到我都想買個返屋企玩