2024-05-23 24 浏览
店家同我哋介紹佢哋嘅飯每日都唔同,我哋今次去嘅時候就係供應以下呢個飯燒汁牛肉飯$28燒汁甜甜地勁好送飯,啲牛肉吸收晒啲燒汁嘅味,另外仲有少量洋蔥令到成個燒汁更加甜,搞到我都忍唔住食晒成盒飯串玖里5串set串炸 x 5 加罐裝飲品 $80 除咗以下呢啲可以揀,仲可以揀其他,如果啲串炸超過$25就需要補差價牛舌 原價$25/串牛舌一粒粒同一口牛嘅size差不多,有咬口、幾爽另外可以點埋辣汁或者孜然汁,想食得重口味啲就揀辣汁,孜然汁味道濃郁配串燒一流豬頸肉 原價$20豬頸肉拎起嘅時候就見到滴晒汁,脂肪紋理好靚!咬落非常對辦!肉質爽嫩油油脂豐盈,性價比幾高!小編非常推薦!杜洛克黑豚楠車厘茄卷 原價$25肥瘦相間嘅五花腩包住咗一粒車厘茄,配搭非常唔錯!車厘茄酸酸甜甜非常解油膩感!配搭五花腩食幾有層次!燒賣10粒 原價$20用左魚肉燒賣做炸燒賣!外表金黃脆口!用番佢嘅孜然汁同辣汁配搭都幾好食!20蚊10粒對比坊間地方價錢亦唔算高!可以一試!
燒汁牛肉飯$28

串玖里5串set

牛舌 原價$25/串
牛舌一粒粒同一口牛嘅size差不多,有咬口、幾爽

豬頸肉 原價$20
豬頸肉拎起嘅時候就見到滴晒汁,

杜洛克黑豚楠車厘茄卷 原價$25

燒賣10粒 原價$20
2024-05-22 21 浏览
*/餐廳環境:當行到餐廳門口既時候已經聞到好香濃既串燒味道,見到老闆娘好用心咁處理每一串串燒🍢🍡可以係度食,不過今次我外賣食物方面:✨雜錦串燒串燒入面有雞皮,雞翼,雞軟骨和牛肉等等,每一個item都係精心炮製,而且配備店舖的特製沙嗲醬汁,醬汁自家製(包括有孜然醬、沙嗲醬、辣醬),食落好入味,與一般串燒與眾不同😎😎😎✨豬頸肉飯豬頸肉飯的份量好充足,而且豬頸肉也製作得十分腍和爽口,真係越食越開胃,食得出老闆娘用靚料食材製作👍🏻👍🏻👍🏻宜家做緊試業優惠,可以參考店舖相(預計6月中完結)🫶🏻串玖里元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下5號舖#串玖里 #元朗 #元朗美食 #香港美食 #串燒 #炸物 #平民美食

餐廳環境:

串玖里
元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下5號舖

外卖自取
2024-04-24 65 浏览
今晚同朋友行去元朗西鐵站,遇到呢間小店。門面有少少心機,所以睇吓係咩嚟~原來話食串,我心諗,係咪㗎~老板娘好有心機介紹下係咩黎,咁我還掂都想買野食返屋企飲下野,咁同個friend就叫個餐試下~見到好有心機嘅Menu, 點野食都開心啲, 主打都係雞,牛豬啦,最正係可以揀唔同嘅汁~~仲要話係自製嘅~~又睇過點。撞佢個鬼,啲嘢即刻整㗎wow,鬼死咁香,我哋等左一陣就整好,忍唔住即刻偷食左串雞肉。即叫即做,香就緊嘅,仲要雞肉入面係滑同Juicy,大家自己炸過野就知擺咗心機同功夫係食材,先可以炸到咁香同滑。但個汁先痴線,秘製沙嗲同孜然醬係絕,我食完係掛住嘅~扣一粒星係因為俾過進步空間~~小店要大大力支持

原來話食串,我心諗,係咪㗎~

仲要話係自製嘅~~又睇過點。

但個汁先痴線,秘製沙嗲同孜然醬係絕,我食完係掛住嘅~

扣一粒星係因為俾過進步空間~~小店要大大力支持
串炸set
2024-04-21
10 分钟 (外卖自取)
串炸set
  • 雞下髀
  • 牛奶雞翼
  • 豬頸肉
2024-04-10 69 浏览
夜媽媽做完嘢有啲肚餓,但好多舖頭都已經閂晒,經過呢間舖頭,未試過炸串喎,試吓先!啲嘢食整得好有心機,落單後即叫即整,所以拎到果陣仲係熱辣辣揀咗雞下髀、芝士福餅、黑豚車厘茄同牛肉蘆筍卷雞下髀同平時嗰啲唔同,好多肉,係脹卜卜架,趁熱食仲係外脆內軟,入邊仲好Juicy芝士福餅都唔錯,而且好抵,20蚊就有3粒老闆娘介紹咗三款秘製醬汁,款款都各有特色,呢個配搭都幾好,因為就咁食就可以食到食物嘅原味,鍾意濃味啲又可以試吓點唔同醬,咁多隻入面我最鍾意孜然醬,香口又惹味外賣盒包裝環保,而且好有心思,有個可愛嘅為食公仔下次再嚟試吓其他出品

啲嘢食整得好有心機,落單後即叫即整,所以拎到果陣仲係熱辣辣

揀咗雞下髀、芝士福餅、黑豚車厘茄同牛肉蘆筍卷

芝士福餅都唔錯,而且好抵,20蚊就有3粒

外賣盒包裝環保,而且好有心思,有個可愛嘅為食公仔

下次再嚟試吓其他出品

外卖自取