東涌一向無乜甜品嘅選擇,有一日有個朋友話我同老公知: 「喂!東涌而家有甜品外賣送上門喎」就係咁,我同老公就試下啦😆其實之前都食過兩三次,但係點解到而家先至寫食評呢?😯係因為我覺得店主嘅甜品同埋小食都好好味,而且送到上門熱嘅甜品都唔會凍哂添👍🏻所以希望可以介紹一下喺東涌居住嘅大家試吓啦😆👆🏻秋天到咗天氣乾燥,今次叫咗個鵪鶉蛋木瓜雪耳糖水,潤一潤先😀 糖水好大碗,十分足料,而且夠晒熱!個人認為甜度可以減些少,咁就Very Good 啦😋👆🏻老公叫左個繽紛雜錦涼粉,芒果西瓜椰果碌柚肉!超級大碗呀!另外,我地仲叫左小食,香蒜辣雞翼尖同雞翼,同麻油辣味火雞腎!! 呢啲小食都好惹味!食到一半先記得影相🙈特別一提嘅係,店主嘅服務態度好又有禮。東涌嘅居民如果有時醒起想食糖水,不妨試吓呢間啦!👇🏻Menu 一張

食到一半先記得影相🙈

特別一提嘅係,店主嘅服務態度好又有禮。

東涌嘅居民如果有時醒起想食糖水,不妨試吓呢間啦!

👇🏻Menu 一張
2017-10-29
外卖送餐
$70 (宵夜)