2025-03-21
本人於3月 18日四點在柴灣店買了8件切餅蛋糕, 當時比較多人排隊, 因為前面客人又買蛋糕又買coupon。 當我選擇了八件蛋糕之後, 售貨員確係給我看了一眼我就走了。因為唔想阻住人哋, 就係做咗少左一個動作~數清楚有幾件蛋糕 ???至令我回家後才發現少了一件😞😞😞。 但當時蛋糕盒已經排滿曬蛋糕又點會諗到會少咗一件呀! 完全諗唔通!!!🤔🤔第二天由於唔想在店舖有什麼爭拗, 所以沒有去追討。 但自己又覺得有些不忿, 於是20號打上客服, 客服小姐話幫我查下當日 蛋糕嘅出入數量係對的,所以沒有多了切餅蛋糕, 而且我冇影低照片所以不能幫我跟進, 之後我話貴公司可以睇cctv , 但客服小姐只回覆話很難可以睇cctv就算, 最後回覆我冇辦法, 因為我都有睇過蛋糕而且我冇影相作記錄,。我想吓其他人 ,係咪個個都會買蛋糕時候, 逐件逐件數下有冇少到!!!我明白我有責任因為我冇數清楚及職員都有畀我睇, 但係我亦都相信你哋大公司係唔應該會犯呢啲錯誤囉!!😡😡客服小姐處理嘅方法我亦都非常唔滿意😠😠我諗我以後以後以後都唔會再去東開堂買蛋糕, 因為我再信唔過D售貨員了。
客服小姐處理嘅方法我亦都非常唔滿意😠😠