2007-09-17 31 浏览
如果屋企不n飯, 通常都是去三小姐食飯,因價錢大眾化, 上菜都很快, 不用等食,而通常都會叫蘢仔糯米蒸蟹, 因非常好味,有餸 又有飯, 價錢五十餘完, 幾抵食.
如果屋企不n飯, 通常都是去三小姐食飯,
因價錢大眾化, 上菜都很快, 不用等食,
而通常都會叫蘢仔糯米蒸蟹, 因非常好味,
有餸 又有飯, 價錢五十餘完, 幾抵食.
(非会员)
2007-08-04 19 浏览
剛剛朋友在大埔開工,便去大埔食飯,聽人家話:大埔綜合街市大樓內有一家食店味道不錯,和個friend 便去一試,去到好多人一張枱都無,但係有位阿姐話開一張枱給我地,但係坐牆邊會否介意,結果坐落後叫了兩個餸,鼓汁蒸倉魚和酥炸花枝丸,酥炸花枝丸果然好味,但蒸倉魚就過了少少火,但都有85分
2007-07-24 10 浏览
我經常都會去呢間野食晚飯最鐘意食就係炸花枝丸,蝦醬通菜炒豬肉,仲有個個甜品椰+奶既盅好好味嫁4個人食都係150有找坐得又舒服有冷氣,老闆娘好好人d野都幾夠鑊氣不得不提全場咁多晚市供應唯獨全場佢最爆場
我經常都會去呢間野食晚飯
4個人食都係150有找

坐得又舒服有冷氣,老闆娘好好人
d野都幾夠鑊氣

不得不提全場咁多晚市供應唯獨全場佢最爆場
2007-06-03 16 浏览
同朋友再去大埔市政街市開飯,今次去三小姐,之前同其他朋友都去過,食物ok,價錢亦ok。今晚三人點了四樣野,酥炸花枝丸、咖喱雞煲、鮑汁煮野菌同豉骨陳村粉。首先咖喱雞夠辣,但雞件可能走油關係,硬咗少少,但咖喱汁搵嚟撈飯同陳村粉,一流!酥炸花枝丸呢到推介菜,一如以往,脆口,彈牙,好味!鮑汁煮野菌味道一般,我就覺得略咸!豉骨陳村粉用籠蒸,所以都幾大盤,但排骨好似少咗啲,但入味!四餸兩白飯再加三罐飲品都係$196,算係幾抵食,下次我會再試其他餸!
酥炸花枝丸呢到推介菜,一如以往,脆口,彈牙,好味!
鮑汁煮野菌味道一般,我就覺得略咸!
豉骨陳村粉用籠蒸,所以都幾大盤,但排骨好似少咗啲,但入味!
2007-04-12 29 浏览
前排同朋友去食晚飯,知道會多人,所以預訂位先,重點推介酥炸花枝丸,好好味,又彈牙!其他叫咗嘅餸都好好食,份量亦都好足,最重要係價錢真係抵到爆呀,7個人都係食咗under四嚿水。
(非会员)
2007-01-19 22 浏览
每一樣小菜都好好味~~~~~價錢公道~~~每晚都很多人去食~~~推薦--陳村粉,籠蒸蟹糯米飯,炸茄子,籠蒸雞,甜品有椰子燉奶<----去到點菜時記得叫佢預留,如果唔係會賣哂架
每一樣小菜都好好味~~~~~價錢公道~~~
每晚都很多人去食~~~
推薦--陳村粉,籠蒸蟹糯米飯,炸茄子,籠蒸雞,