2019-01-22 2509 views
因為一月是媽媽同弟弟生日,所以請佢地食自助餐。訂位已備註是慶祝生日 ,酒店打電話來時亦有同我講話有一件小蛋糕俾生日的人。但果晚,即使去到最後俾錢,都是無影的。食物方面,真係無論是凍海鮮,熱盆定湯都是無味架!其實真的好高難度。甜品部個姐姐,新手,煎pancake睇住佢煎爛,煎燶左好多塊丢垃圾桶,街邊小食店煎得靚佢好多。雪糕櫃又是搞笑位,雪糕櫃度門是向內,正常理解是要職員拎俾你,但由於得姐姐仔(係啊,無錯,都是煎pancake果個負責)無時間,我見好多人都自己走入去拎。侍應方面,不夠人手,我張枱最高紀錄放左10隻以上的碟無人收,應該15分鐘無侍應經過過我個位。Jw op正式終結在我的自助餐名單。

Jw op正式終結在我的自助餐名單。
Celebration
Birthday