2019-01-08 123 views
Via Tokyo既抹茶雪糕一直係我最愛💚難得今日有人陪我食 終於可以試下佢既抹茶卷同芝士蛋糕啦😻▫️抹茶卷 ($40)💚十分鬆軟🤤cream好幼滑 陣陣濃郁抹茶香味 好JENG😋⠀▫️宇治抹茶芝士蛋糕 ($48) 抹茶同芝士好夾呀✨濃郁既芝士香味配上甘甜既抹茶唔會膩🍵仲有少少牛奶香味😽⠀▫️鳥龍茶芭菲 ($81) 烏龍茶好似比抹茶溶得快😯烏龍味會慢慢係味蕾散發出黎咁 甘甘地 芭菲每一層都有唔同口感配搭 食落每啖都唔同感覺😋⠀▫️Cremia Cone ($38) 係日本食過一次就念念不忘🤩係Via Tokyo見到真係要立即食返支回味下😊濃郁既牛奶香味真係會食上癮🤤

抹茶卷

宇治抹茶芝士蛋糕