2015-03-16 9272 views
媽咪鍾意食buffet,之前應承左帶佢食番餐,其實我首選想試the market,可惜要一早訂位,揀揀下決定去yamm,價錢同地點都好適合我,上次去食都有三幾年,午餐晚餐試過印象唔錯,今次食tea其實有少少失望,因為食物選擇俾想象中少…沙律款式算多,好新鮮,啱我,我自認係隻牛鐘意食草。三文冶面包都有十款八款,有碎蛋,煙三文魚,味道唔錯,可惜包唔熱唔脆,食晒都飽左半。有中式點心,不過我無食,媽咪話燒賣唔錯。蛋糕款式極少,愛甜品會好失望,出名既提拉米蘇長期供應,重奶香,滑身,咖啡味唔重,亦唔會好甜,係我有印象既甜品之一。成個tea我覺得最深刻係一個即煮既越南湯粉,湯頭足料濃醇,配上幼身河粉,河粉質地q彈,我揀左札肉配料,札肉有胡椒香,加上魚露,越南辣粉,清碗無難度,再黎既話可能係想食哩碗粉
沙律款式算多,好新鮮,啱我,我自認係隻牛鐘意食草。
有中式點心,不過我無食,媽咪話燒賣唔錯。
2015-01-16
$220 (Tea)
  • 越式湯粉