今日我去左JUST'er Bar & Restaurant~ 真係一個食肉海鮮愛好者嘅天堂!🎉🥩同大家分享下佢哋嘅assorted platter set。食物種類多,包括極真門西淋牛豬仁雞 VS蝦兵蟹將PROMAX,慢煮美國戰斧牛扒1kg,多汁淫蝦x2,慢煮蒜香春雞(全隻),炸軟殼蟹x2同埋啤洒薯條。🍤🍗極真門西淋牛豬仁雞同蝦兵蟹將PROMAX都係絕對唔可以錯過!牛豬仁雞嘅肉質鮮嫩,外脆內嫩,令人一咬就入味!蝦兵蟹將PROMAX有獨特嘅香辣調味,蝦同蟹肉都鮮甜多汁,真係一絕!🍖🦀慢煮美國戰斧牛扒1kg係肉食愛好者嘅最愛!佢經過慢煮處理,肉質鮮嫩多汁,一切下去就即刻融化喇!同埋多汁淫蝦同慢煮蒜香春雞都好正!每啖都帶嚟滿滿嘅鮮美味道!🥩🍗炸軟殼蟹外脆內嫩,每啖都好多汁!啤洒薯條炸得黃金酥脆,伴埋啲特製醬汁!餐廳環境舒適,氣氛輕鬆愉快,適合同朋友一齊嚟享受美食!😊💕

餐廳環境舒適,氣氛輕鬆愉快,適合同朋友一齊嚟享受美食!😊💕