2020-05-30 911 views
Goobne Chicken 一向都係人氣滿點!今次係我第一次食 果然一d都冇令我失望呀!鯊魚之淚有有酒精同冇酒精版任君選擇 外型好爆好有特色 侍應一放低我同朋友都笑到傻左 非常適合各位港女放係instagram用黎呃like 係桃+檸檬味既沙冰 味道唔錯 幾清新芝士炒年糕cheese toppokki 長期BEST SELLER!辣椒醬加上mozzarella cheese令年糕更香濃 辣辣地芝士多多 好足料 除左大量芝士同埋主角年糕本人之外 配料仲有魚糕呀 公仔麵呀 洋蔥呀等等 味道好有層次無骨蜜糖烤雞唔係好記得佢正式個名係點喇 大約係咁啦 醬汁非常之惹味 雞肉肉質夠滑夠嫩 我地明明已經好飽都食到停唔到口!份量好夠 兩個人去食(本人我地兩個食量都好大)食到個肚差唔多裂開喇!環境方面 幾好坐 傾到計 亦適合一大班人gathering (補充:當然講緊係等限眾令完左之後啦)

鯊魚之淚

芝士炒年糕cheese toppokki