2019-12-17 4823 views
Omakase Sukiyaki Course $1400 for Two.原隻南非汁煮鮑魚,大大隻而且煮到幾入味,入口軟腍但仍保持到彈牙嘅口感👌🏻上面仲有海膽魚子更添鮮味~重點係側邊嘅鮑魚肝醬,味道非常濃郁,一定要蘸黎食啊🤤.壽喜燒本身係包雜菌同鹿兒島雞肉,不過我加左$150轉食美國肉眼🐮味道有D偏甜不過都ok嘅!自己本身唔係話咁鍾意食菇所以覺得有D太多,轉返做菜同豆腐會啱我D🤣..除左上個post嘅鮑魚同sukiyaki,呢個set仲有五件時令壽司🍣呢到唔係鮨店本身冇乜期望,點知turn out有驚喜🤩左起有海膽,深海池魚,中拖羅,火炙左口魚裙邊同埋火炙大拖羅,全部都唔錯😆.