2016-05-22 1609 views
又到銅鑼灣shopping,一直都想去試試hesheeat。位置唔算難搵,係個小商場裡面。估唔到佢係open area,唔算大,不過冇加一服務費 等咗大約十分鐘就入得,見到好多人點burger,墨魚汁意粉,salad,雞翅,窩夫 menu~有sepcial set,飲品同甜品選擇都好多 ,而主食叫少款,不過都吸引飲品最快上,賣相係唔係好吸引呢 最上層大大舊cream,而底層則是滿滿cookie碎。唔攪拌先飲一啖,濃郁coffee味。我本身偏愛好甜好甜的coffee,攪拌之後將所有融合一齊,超好飲~不過美中不足係曲奇碎比較硬墨魚意粉上檯賣相靚,值得註意係上面撒咗少少辣椒干碎,最好先淋上適量檸檬汁攪拌。如果唔係一啖就食到好濃辣椒味。呢個真係用墨魚汁整成的意粉,而唔係某d餐廳煮意粉時加入墨魚汁。雖然食到嘴黑黑,不過墨魚汁意粉係我最愛的意粉 窩夫當然係我最愛甜品之一!香蕉上有脆脆焦糖,窩夫由於厚度啱好,上檯一段時間都能夠保持脆度。食窩夫一定要將所有材料~香蕉,雪糕,蜜糖&花生醬一齊食,夠甜,口感夠rich~

menu~有sepcial set,飲品同甜品選擇都好多
,而主食叫少款,不過都吸引
飲品最快上,賣相係唔係好吸引呢
曲奇碎比較硬
mocha cookie frappe
墨魚汁意粉
香蕉窩夫
2016-05-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
mocha cookie frappe
墨魚汁意粉