2020-03-14 396 views
提早慶祝白色情人節 Openrice 訂座全單75合但原來係只限部分食品 不過價錢都好知理(注意甜品 、加配飲品 &食物 無75折)位置好方便 荔枝角地鐵站出口行幾分鐘就到裝修都幾有格調 座位舒適 幾有feelSet Dinner選擇有好多 我就直接點2人餐頭盤 餐包 時日餐湯 普通水準 黑松露忌廉湯味道唔錯 但個湯太稀似水小食簡左水牛芝士雞翼 🍗雞翼相信係新鮮炸既 外脆內軟 中等辣味配埋甜甜地既醬 中和番個辣味 味道一流 估唔到有8隻咁多 未到主菜已經食左好多野咁主菜方面 可以選擇2個主菜 或者一個主菜加薄餅🍛肉醬千層面 賣相一般 食落都唔錯 配料醬料都好多 食落都好Juicy 不過我就建議食西班牙黑毛豬扒(配埋薯條)唔怕飽既人強烈推薦🍕Pizza 叫左個蟹肉大蝦🍤簿餅 呢個Pizza 真心出色 加左我最愛既沙律醬 配埋大蝦味道相當吸引 2人餐個pizza都好大個 絕對夠食 ☕️飲品方面有驚喜餐牌只係寫朱古力奶 不過出黎係一柸賣相非常有特式既手調朱古力 朱古力味好濃旭 甜度岩曬我特式飲品 不用加錢 必點🍰甜品選擇唔多 當日得2款 🍰 我就簡左意大利芝士蛋糕 蛋糕既芝士味好濃郁 食到
提早慶祝白色情人節

🍕Pizza 叫左個蟹肉大蝦🍤簿餅

☕️飲品方面有驚喜

特式飲品 不用加錢 必點

🍰甜品選擇唔多 當日得2款 🍰 我就簡左意大利芝士蛋糕
蛋糕既芝士味好濃郁 食到飽一飽 再食甜品都唔覺得太膩!

疫情底下都可以滿座 絕對唔可以睇小 用心經營 自然有回報 絕對值得我再去既餐廳
2020-03-13
Dining Offer