OPPA Coffee Bar Restaurant

2018-06-22 60 views
心郁郁, 前晚食完炸雞, 今晚想食芝士岩漿飯。最後跟朋友去到尖咀韓國街, 進Oppa 食個開心! 店內唔只有良好招待既oppa, 環境乾淨企理, 食物亦好吃! 我們點了章魚芝士岩漿飯, 看著店員用火燒它, 芝士熔了, 拉著絲去吃, 再有粒粒章魚, 美味十足! 朋友喜歡食烏冬, 我們點了泡菜豬肉烏冬, 泡菜夠辣, 配合軟鬆豬肉, 酸辣醒胃, 開胃好吃, 烏冬算是彈牙, 整碗不錯! 如果喜歡吃小食的朋友, 我要推介三色韓國煎餅, 包括酸辣泡菜味, 甜甜南瓜味, 同清香蔥油味, 味道各具特色, 而且餅質外脆內軟, 好食架! 朋友高興, 更點了支Fruit Soju 開心吓, 清香柚子味, 易入口! 今晚好開心!
Fruit Soju
Fruit Soju