2011-05-10 11 views
因OpenRice優惠券又推出7折,所以約左6位朋友一齊再度出擊,當日12點正已去到,已坐滿有7成人,很多人都出示 OpenRice優惠券,我們坐位安排近中央位置,取食物都非常之方便需然三八婦女節當日已來食過,但未有全部可品嚐,今次就再搵食啦,1)我最種意食三文魚刺身好新鮮2)豬腳薑,豬腳煮得外皮及筋腱夠淋3)燒牛肉 一般可接受4)青口,螺肉,沙律菜,5)我第一次食巴庫火腿放在蜜瓜上,幾好食超值6)甜品 - 推介係葡撻,放在熱櫃仍可保持香脆,其他細細杯,的的式式,我的最愛,燕窩鮮奶布丁 真係有燕窩,我食左四杯;仲有三款Häagen-Dazs雪糕6)直得推介大家一嗜是格仔餅,自己調配,有五款生果味糖漿,花生醬,沙糖,最正是超滑忌廉.7)食到咁上下見到有人捧住個巨大熱辣辣的梳乎厘出來,還有人打鐘, 我馬上出去攞左一碗,嘩!食落又滑又唔太甜重加左D薑汁,正!想不到十多分鐘後再捧多一個出來,我又出去攞多一碗,還有其它未有食到的,留待下次吧!今次已很滿足啦.
因OpenRice優惠券又推出7折,
我們坐位安排近中央位置,取食物都非常之方便
1)我最種意食三文魚刺身好新鮮

2)豬腳薑,豬腳煮得外皮及筋腱夠淋

3)燒牛肉 一般可接受

4)青口,螺肉,沙律菜,

5)我第一次食巴庫火腿放在蜜瓜上,幾好食超值

;仲有三款Häagen-Dazs雪糕

還有其它未有食到的,留待下次吧!今次已很滿足啦.
2011-05-09
$158 (Lunch)
Celebration
Anniversary