2022-05-25 50 views
Little Town 小城鎮Blue Monday要食好西開心下, 吃貨buddy 介紹呢間北角隱世意式西餐廳,環境舒服有情調。款式都多, 仲可以跟餐有餐湯或沙律,連飲品同甜品。羅宋酥皮湯🍲好少餐廳有酥皮湯, 陣陣牛油香,羅宋湯有紅蘿蔔同牛腩一齊熬,微酸開胃。忌廉黑菌牛柳粒🥩奶香味重既香菌忌廉汁配嫩滑牛柳,肉質一啲都唔靭。墨汁海鮮意粉🍝有蒜蓉炒香意粉,加上墨魚汁鮮味,誠意之作, 海鮮仲有青口、墨魚、蜆同蝦。慢煮羊腿配薯蓉🐏肉質嫩滑juicy, 唔鍾意食羊臊味嘅我啱晒,醬汁有香濃洋蔥味,配菜都唔馬虎,連薯蓉一齊食仲有牛油香。餐飲叫左杯熱朱古力,好有心機咁拉左花, 加咗好多奶,味道唔錯。而甜品係藍莓芝士餅同忌廉朱古力餅,賣相都幾好同唔太甜。
Little Town 小城鎮
款式都多, 仲可以跟餐有餐湯或沙律,連飲品同甜品