環境可以,但夏天會唔夠冷氣比較熱座位正常冇特別最近2次去服務員態度有兩個可能性a. 怕醜到唔識回應客人,講野細聲到回左客人都聽唔到b. 唔識禮貌,面容不自覺地沒有表情。(表達沙律菜鹹到極點加上菜本身苦到極點)我表達完,個staff沒表示/ 唔知點表示左就行開左😅。 我以為佢去了解再返後講有冇得換,點知唔係,隔左5分鐘我出去問佢,佢先快回一句會換俾我。完香印抹茶tart配搭清新,香印份量對比其他店有驚喜,抹茶味不錯,甜度適中,個人喜好略嫌餅皮有啲厚。香蕉朱古力脆脆tart同樣蕉肉好fresh,朱古力味微濃,個人喜好略嫌餅皮有啲厚。冰滴coffee感覺似冰滴espresso, 係飲個咁多20間以上嘅冰滴,之中濃到有接受唔到,似3杯滴埋一杯咁濃,飲到胃都𠸑埋。Hand drip 相比下正常好多。豈碼入口舒服蜂蜜金柚子&西柚茶個片西柚係deco黎,完全冇西柚味。 其他正常發揮Fully brown breakfast炒蛋正常牛油果正常煙肉乾、硬、超鹹腸 少乾、超鹹沙律菜,全火箭菜應該係我估,超鹹,超苦,入唔到口,換個份沙律菜,一樣調味,超鹹,超苦,我知火箭菜係苦,但無諗過,全部沙津菜只有最苦個
環境可以,但夏天會唔夠冷氣比較熱
座位正常冇特別

最近2次去
服務員態度有兩個可能性
a. 怕醜到唔識回應客人,講野細聲到回左客人都聽唔到

b. 唔識禮貌,面容不自覺地沒有表情。
(表達沙律菜鹹到極點加上菜本身苦到極點)

香印抹茶tart

香蕉朱古力脆脆tart

冰滴coffee

Hand drip 相比下正常好多。豈碼入口舒服

蜂蜜金柚子&西柚茶
個片西柚係deco黎,完全冇西柚味。 其他正常發揮

Fully brown breakfast
炒蛋正常
牛油果正常
煙肉乾、硬、超鹹
腸 少乾、超鹹
沙律菜,全火箭菜應該係我估,超鹹,超苦,入唔到口,換個份沙律菜,一樣調味,超鹹,超苦,我知火箭菜係苦,但無諗過,全部沙津菜只有最苦個種,苦過羽衣。

成個breakfast 又鹹又苦cover左8成。
多士超脆到有少少介口。
可以推測廚師極度馬虎