2021-08-27 387 views
最近興green monday,今日都特登搵左間素食cafe嚟試下😛都聽過呢個餐廳好多次,知道會好多人排緊,所以幾日前已經book定位~食飯當日果然好full,有興趣真係要早啲book位,記住用餐時間限時90min(如果可以多少少就好啦🤪)。都聽聞過餐廳嘅食物幾大份(meun上都有寫到),所以我哋3個女仔只係叫左2份主食+1份小食。香蒜芫茜意粉(唔記得影相😂)好啱我哋口味,除咗我哋都幾鍾意食芫茜之外,啲配菜例如粟米芯,蓮藕片都好好味!而且啲意粉嘅質地亦唔會淋batbat🤩另外我哋叫咗一碟冬陰意大利飯,味道小小辣,冬陰公嘅香料非常香,鍾意試特別野嘅朋友可以試下~小食我哋揀左黑松露蛋黃醬蕃薯條,$68份量都幾多!蕃薯好香甜,我覺得點唔點黑松露醬都好好味🤩

• 香蒜芫茜意大利粉
  • 黑松露蛋黃醬蕃薯條