2021-04-17 1978 views
呢間位於長沙灣青山道既懷舊西餐廳😆❤️聽講好多街內街坊都大推好味加抵食😚等我又去一試究竟先!餐前配有餐湯以及$20 內的飲品燒肉眼扒配巴黎牛油汁$88可以簡配白飯 意粉定薯蓉🤤媽咪就簡左要薯蓉😲🍽️好好味呀🤩應該系加左牛奶 牛油食落好順滑😍一啖接一啖 話咁快就食晒啦😆❤️❤️至於個牛扒都系好高質🙌小有牛味❤️肉質唔會過老🥩而且幾大一塊😆🙈一個女仔自己食晒真系會有d飽🙈🤫但配埋啲牛油汁一齊食好滿足呀呢個價錢系抵食🙌🙌🙌🤤法式鴨脾配焦糖熱情果汁$68幾大一隻鴨脾呀😳🤣不過略嫌肉質量比較韌小小🙈但配埋啲酸酸甜甜熱情果,汁都唔錯🤤但媽咪就唔太鍾意覺得唔太match😳😳我就幾鐘意架☺️😆碟豆花鮮奶(跟餐+$14)好靚💖飲晒成杯個拉花都仲系度🙈😆飲落無會過甜,聞到淡淡的碟豆花香所以野都配合得好好😚👍👍
餐前配有餐湯以及$20 內的飲品
燒肉眼扒配巴黎牛油汁$88
呢個價錢系抵食🙌🙌🙌🤤
法式鴨脾配焦糖熱情果汁$68
碟豆花鮮奶(跟餐+$14)