好耐之前黎食過呢間樓下冰室(主打蕃茄湯粉麵既) 今晚收工又想食蕃茄湯底🤤🤤所以帶媽咪再黎食!!我推介佢食個蕃茄牛乳炒蛋湯通粉 佢話見到唔洗加錢可以轉做螺絲粉😝特別d wo😝 好啦🤣咁我自己食翻蕃茄牛乳炒蛋湯通粉啦☺️🤤🤤 除左濃湯通粉 仲配有一個小食既!佢既瑞士汁我記得都係好出名既 所以我地要左一個招牌瑞士雞脾 同瑞士雞翼😋😋 個通粉一上就已經有好濃既蕃茄香味 食落一d溝左茄醬既感覺都無 好真材實料!!仲有好多蕃茄蓉係入面 每一啖都好似食緊好多蕃茄咁🤤我媽咪教其實女仔應該食多d蕃茄架 抗氧化又對皮膚好d架😏😏😏 (我即刻成碗湯都飲哂!😂😂) 牛乳炒蛋大家真係要食 好滑又好多!大家樂既早餐可以ignore。。。🤷‍♀️ btw佢份量其實係好大碗架 一個女仔未必食得哂 所以$48仲有雞脾 我覺得係超抵👍👍講番個雞脾先!佢用自家製既瑞士汁煮 甜甜地又唔會話好漏 煮到成隻雞脾好入味又幾嫩滑!最好既係餐廳有餐紙放係枱面 我可以包住成隻雞脾用手食 好滋味😝😝😝個雞翼原來係雞全翼黎架!有兩隻!出面通常都係俾得雞中翼 可見呢間係良心小店👍我地仲叫左個芝士焗西蘭花🥦熱辣辣送上黎 佢d芝士片溶係西蘭花上面 包
好耐之前黎食過呢間樓下冰室(主打蕃茄湯粉麵既)
今晚收工又想食蕃茄湯底🤤🤤所以帶媽咪再黎食!!

蕃茄牛乳炒蛋螺絲粉
蕃茄牛乳炒蛋湯通粉

瑞士汁雞脾

芝士焗西蘭花

我地仲叫左個芝士焗西蘭花🥦熱辣辣送上黎 佢d芝士片溶係西蘭花上面 包住佢食好正阿!!食d🥦🥦平衡番頭先食左咁多瑞士雞脾嘛🙈

呢餐食到勁飽🤤🤤🤤推薦大家呢間cp值高既蕃茄濃湯冰室🍅🍅🍅
凍朱