2019-03-17 2048 views
約咗舊同事食生日飯,由於佢要早啲番屋企湊細路,於是我地就約喺佢屋企附近食。大角咀而家有各式各樣嘅不同食肆,細看之下,原來連酒店buffet都有,慶生食buffet都係一個不錯嘅選擇👍九龍珀麗酒店嘅協奏坊西餐廳而家做緊"戀上法日海鮮自助晚餐"主題,平日自助晚餐HKD398一位,週末HKD428一位,但而家做緊早鳥優惠! 提早十日訂枱只係需要HKD298一位咋!餐廳環境唔錯,空間大,樓底高,坐得舒適,傾計一流,仲有電視睇添。香芒龍蝦沙律,啖啖鮮果同龍蝦肉,開胃好味!冷盤海鮮種類多,有蝦,蜆,青口,蟹,長腳蟹,龍蝦仔,款款新鮮!各種不同嘅新鮮沙律,望落每款都新鮮好吸引,仲有生果同埋各款焗酥皮小食。喜馬拉雅山鹽板燒,有薄切牛肉同牛舌,即叫即燒🤤紅酒燴牛面肉,三文魚頭麵豉鍋,熱辣辣味道唔錯。仲有台式百香果蜜桃茶,可以自己調配彩色椰果粒粒。多款壽司任君選擇。仲有個鵝肝煎得外脆內軟油香十足,好味推介👍🏻熱盤選擇亦都唔少,當中我最鍾意食清酒煮蜆,同長通粉😍有沖繩苦瓜炒蛋,日式芝麻雞翼,雞骨腸。除咗有西式甜品,仲有芋圓,豆腐花食。自助pancake機,各款蛋糕果撻,仲有Movenpick,真係一次過滿足

香芒龍蝦沙律,啖啖鮮果同龍蝦肉,開胃好味!

喜馬拉雅山鹽板燒,有薄切牛肉同牛舌,即叫即燒🤤

紅酒燴牛面肉,三文魚頭麵豉鍋,熱辣辣味道唔錯。
仲有台式百香果蜜桃茶,可以自己調配彩色椰果粒粒。

多款壽司任君選擇。
仲有個鵝肝煎得外脆內軟油香十足,好味推介👍🏻

熱盤選擇亦都唔少,當中我最鍾意食清酒煮蜆,同長通粉😍

有沖繩苦瓜炒蛋,日式芝麻雞翼,雞骨腸。
除咗有西式甜品,仲有芋圓,豆腐花食。
自助pancake機,各款蛋糕果撻,仲有Movenpick,真係一次過滿足多個願望👍🏻
2019-03-14