東歐餐廳

Ivan The Kozak
走進呢家東歐餐廳,感覺就好似去咗個完全唔同嘅地方。每一道菜,都好似一次味覺旅行咁,特別係佢哋嘅招牌芝士焗牛脷盅,實話告訴你,簡直係太正!牛脷嘅肉質咬落去好嫩滑,配上厚身嘅酥皮,呢個搭配實在係得意👍🏻!再話俾你知,佢哋嘅香燒豬肋骨咁香,嗅到隔離枱都要望過嚟。食落個肉又嫩又入味,估唔到用vodka點火,嗰陣火光閃閃嘅感覺,真係好戲劇性!加埋微微香甜嘅蜜糖,真係食得我心花怒放😍。講到底,我都要提下傳統芝士餃子,雖然皮可能厚咗少少,不過嗰個香濃嘅芝士,就真係一啖一啖嘅幸福!又係一個會令你歎為觀止嘅好野🥟。各位食客,如果你想試吓啲唔同嘅食物,或者想揾啲新鮮感受,呢家餐廳絕對值得一試!朋友們,準備好你嘅味蕾,去一次呢個味覺嘅東歐之旅啦!🇺🇦🎉