2016-04-28 658 views
係門口人山人海,排左條龍,排入去試下先。門口有戶外位,坐得好舒服寫意 內裹在L位,其他坐位也寬敞💡💡 餐牌好多選擇,價格大眾化✨✨有分牛、海鮮(魚、龍蝦、帶子、軟殼蟹)、雞及鴨,另外有小食、沙律,總有一樣合適 叫左香脆鱈魚漢堡包 嘩!好巨型的漢堡!外面的包皮好香,又鬆又軟,入口有一陣牛油香味。車打芝士又軟又滑,半溶狀態夾在魚與漢堡中,魚係鱈魚,外面炸到好香脆,魚肉又厚又有鮮味。 中間的沙律醬汁,配合在蕃茄與青菜之中,混合一起味道多重,一口都咬不完 另外叫了薯絲蝦,呢個蝦應該係用薯仔絲切幼條包住外圍,炸完成個炸彈咁,估不到d薯仔條並不淋,反而食落有爽口的效果,令我意想不到。蝦好鮮甜,炸到連蝦尾殼都脆到食埋 又叫左軟殼蟹沙律,隻軟殼蟹係原隻上,從未吃過咁厚蟹肉的軟殼蟹,外脆鬆化,內蟹肉十分鮮甜,炸完仲保持到水份。沙律菜好乾淨好新鮮,配酸酸的柚子味醋,好淸新好消滯 食咁多炸嘢,點少得飲料。呢杯西瓜汁,我估新鮮楂,有西瓜蓉,正常果甜,應該冇加糖,好消暑好降熱氣總括,食物種類選擇多,食材新鮮配搭好,食完唔覺好口渴,有機下次再來臨😜😝😆

內裹在L位,其他坐位也寬敞💡💡

叫左香脆鱈魚漢堡包

薯絲蝦

軟殼蟹沙律
西瓜汁

2016-04-27
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
薯絲蝦
軟殼蟹沙律