忙碌既生活下見到有$88兩小時任飲啤酒燒酒就緊係約埋朋友上去啤啤佢~哩個活動重要每兩個人就送半份炸雞,不得了!上到去要做咗啲like and share既動作先可以參與$88哩個活動,不過好easy姐~為咗任飲按個製~講返正題,今次除左任飲之外,同朋友重叫左個原味黑豚肉配芝士炒飯~哩個飯一黎,嘩!完全估唔到份量十足!我地兩個都嘩左聲!味道方面,芝士炒飯真的十分非常之好味!我同朋友都食到停唔到口~(o^^o)不過兩個人食係多左少少,可以同三五知己分享就最好不過!另外豚肉就比想像中一般,不過不失~雞方面算香脆,唔會太乾,二個字講~好食!另外佢重有小菜既,分別係醃蘿蔔、大豆芽同泡菜~全部都有得添,非常好總結餐廳環境雖然暗,但位置舒適,有空間~而食物方面味道濃郁而不膩~ 想同朋友一同飲酒吹水食飯係一個唔錯既選擇

不過兩個人食係多左少少,可以同三五知己分享就最好不過!
另外豚肉就比想像中一般,不過不失~
雞方面算香脆,唔會太乾,二個字講~好食!

• 朴將軍鐵板秘醬黑豚肉 ー 原味