2020-07-16 292 views
由細食到大最近先開始寫食評梗係要幫金滿堂寫埋啦😚最鍾意係佢有得賣椰皇水,因為整啲燉椰皇甜品入面啲水唔用真係好浪費!所以成日我都會落去買😚 新鮮清甜又好飲仲要好平!不過呢幾年隔離嘅皇室甜品same size但$6枝令我轉左會喺嗰度買完椰皇水先再過嚟買麥提沙糯米糍😝麥提沙糯米糍真係世界級冇得頂!係金滿堂原創架!跟住今日皇室甜品冇晒椰皇水所以我就去咗金滿堂買。同埋入面啲姐姐都好好可以打電話落嚟叫佢準備定先,而家疫情我落車比完錢就即刻上返車走。見到側邊都有好多人排隊等緊外賣甜品,希望佢頂得住啦!要多啲幫襯先😚 ps買椰皇水12支送一喔😛今日買咗三盒麥提沙糯米糍同埋十三支椰皇水Happyyyyyy˚✧₊⁎❝᷀ົཽ≀ˍ̮ ❝᷀ົཽ⁎⁺˳✧༚
由細食到大
最近先開始寫食評梗係要幫金滿堂寫埋啦😚