<<Daily 豬仔為食記🐖😋>> 今日同friend 聚舊,係荃灣揀咗間新店,幾靚嘅日系cafe 食dinner ,因為見佢環境都幾舒服,仲有兩層高🤭裝修做後幾靚,文青感覺☺️嘢食又多同幾特別,所以決定試下,重要係for 港女打卡🥰🤪我哋主食嗌左牛油果煙三文魚他他🥑黑松露帶子risotto 🍚同芝士薯條 🍟•牛油果煙三文魚他他🥑•賣相已經十分吸引到女仔打卡 💓😍😍裝飾都好有心機 ,估唔到味道更加令我地驚喜😚🤭煙三文魚再加上牛油果嘅口感本身好夾👏🏼👏🏼再加上隨碟嘅提子乾同果仁 令口感更加豐富 😋•黑松露帶子risotto 🍚•都冇令我哋失望 🔥😎先唔講分量十足 🥳兩個女仔都夠飽 🤣🤣每粒飯粒都充滿黑松露嘅香味💯面頭嘅芝士粒都好有咬口,好少餐廳會咁做,但好香口😚啖啖滿足🙈帶子嘅熟度都恰到好處 ☺️外脆內軟 讚!•三重芝士薯條 🍟•我哋仲加咗$10嘅黑松露蛋黃醬 ☺️😋充滿芝士鹹香嘅薯條再加上酸甜嘅蛋黃醬 非常解膩 🥳🥳無叫錯!嘢飲就帶咗青檸梳打同埋latte轉左燕麥奶 青檸梳打就正正常常 但latte 都幾驚喜 🤭🥰本身唔太識飲咖啡😂但咖啡豆嘅香氣加上燕麥奶獨有
<<Daily 豬仔為食記🐖😋>>

我哋主食嗌左
牛油果煙三文魚他他🥑
黑松露帶子risotto 🍚
同芝士薯條 🍟

•牛油果煙三文魚他他🥑•

•黑松露帶子risotto 🍚•

•三重芝士薯條 🍟•

嘢飲就帶咗青檸梳打同埋latte轉左燕麥奶 青檸梳打就正正常常 但latte 都幾驚喜 🤭🥰本身唔太識飲咖啡😂但咖啡豆嘅香氣加上燕麥奶獨有嘅味道 香滑易入口 🥰拉花仲十分有水準添!🥰靚靚!

最後想講店舖裝修都幾有feel,配色舒服,仲有複式設計,樓底高👏🏼👏🏼好少地方做到咁!仲令到顧客冇咁多壓迫感💯啱曬嚟到想放鬆嘅我地😚😚
  • 香煎帶子黑松露意大利飯
  • Latte