2021-04-27 1885 views
呢間滿屋都幾抵食,200蚊鬆啲,有好多唔同類型既刺身壽司同埋熟食揀,食得好滿足😋呢度最近轉左用QR code 落單📱方便左好多,另外出面仲有啲炸雞薯條同埋冷盤可以夾,飲品都有好多款揀,出面仲有個甜品櫃🍰同埋雪米糍任拎。  今日嗌左好多款唔同嘢食,掛住食好多嘢都冇影到😛不過覺得呢度既嘢食真係選擇好多。除左刺身壽司卷物手卷軍艦之外,仲有好多熟食種類揀,好似唔同既燒物炸物鍋物拉麵咁,絕對冇可能試得曬佢地既嘢食😌  整體黎講呢度既嘢食都整得幾好食,刺身幾厚切幾新鮮,另外啲卷物既種類都幾多幾好味😋好值得黎食。同埋仲有一人一杯haagendazs 或者moovenpick雪糕送🍨  假日午市放題($208)  有幾樣嘢係特別推薦食既👍  1⃣️各類刺身夠曬新鮮同埋上得好快  2⃣️海苔牛油果醬拌鮑汁元貝 呢個幾特別,牛油果醬有少少鹹香,加埋元貝同紫菜一齊食幾唔錯  3⃣️芝士年糕 一咬落去,勁多芝士流出黎,芝士味好濃好正🧀  4⃣️鹽燒牛舌牛舌有咬口但係唔會好韌,有少少黑椒調味更加帶出牛味🐂  5⃣️花之戀🌸 細細舊,唔洗驚塞爆個肚😂但係上面好多蟹籽,一啖一件好滿足。  6⃣️串燒和風牛肉 牛味重,而且肉質唔鞋唔乾,燒得

1⃣️各類刺身
夠曬新鮮同埋上得好快

2⃣️海苔牛油果醬拌鮑汁元貝
呢個幾特別,牛油果醬有少少鹹香,加埋元貝同紫菜一齊食幾唔錯

3⃣️芝士年糕
一咬落去,勁多芝士流出黎,芝士味好濃好正🧀

4⃣️鹽燒牛舌
牛舌有咬口但係唔會好韌,有少少黑椒調味更加帶出牛味🐂

5⃣️花之戀🌸
細細舊,唔洗驚塞爆個肚😂但係上面好多蟹籽,一啖一件好滿足。

6⃣️串燒和風牛肉 牛味重,而且肉質唔鞋唔乾,燒得幾juicy

7⃣️黃金焗蠔💯💯
呢個我覺得真係必點!好好食!芝士味同牛油味好香!入面有少少洋蔥、切碎左既菇,同埋一隻蠔🦪超好味!

8⃣️芝士長腳蟹棒壽司
呢個蟹棒真係好厚好多肉!好犀利!
9⃣️雪花牛肉鍋 壽喜燒湯底甜甜地,加埋啲半熟既牛肉、菜、金菇、豆腐同埋一隻生蛋,好味😙